Το κόλπο με το αλουμινόχαρτο: Πως έκλεψαν 77χρονη στο Παλαιό Φάληρο (VIDEO)




Η 77χρονη γυναίκα βρίσκεται ακόμα σε σοκ και περιγράφει στο LIVE NEWS του MEGA με ποιο τρόπο δύο άνδρες μπήκαν στο σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο και κατάφεραν να την εξαπατήσουν με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο.

«Ξαφνικά εμφανίζεται ο νεαρός και έρχεται εδώ. Λέω τι θέλετε; Λέει ήρθαμε για την αλλαγή παρόχου».

Η κ.Σουλτάνα πήρε το ασανσέρ και ανέβηκε στο διαμέρισμά της. Βάζοντας τα κλειδιά στην πόρτα, βλέπει τον δράστη δίπλα της.

«Λέω τι θέλετε κύριε μου λέει να μου δείξετε τον ηλεκτρικό σας πίνακα».



Υποδυόμενος τον τεχνικό μπήκε μαζί της μέσα στο σπίτι. Η ηλικιωμένη γυναίκα δεν καταλάβαινε τι γινόταν. Ζητούσε εξηγήσεις. Κανείς δεν της είχε αναφέρει από την πολυκατοικία ότι πρόκειται να αλλάξουν πάροχο ρεύματος.

«Μου λέει μου δίνετε λίγο αλουμινόχαρτο; – κάνω την κίνηση – μου λέει κόφτε μου ένα κομμάτι».

Ο δράστης την έβαλε να ανοίξει την κουζίνα και από δίπλα έβαλε το αλουμινόχαρτο. Πάνω στο κομμάτι του αλουμινόχαρτου τοποθέτησε ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ. Τότε της είπε πως υπάρχει πρόβλημα με την τάση του ρεύματος.

«Για αυτό λοιπόν ό,τι έχετε μου λέει σε χρυσά και χρήματα να τα βάλετε σε ένα αλουμινόχαρτο. Έβαλα το ρολόι. Μου λέει άλλα χρυσά έχετε; Σκουλαρίκια διαμαντένια».

Της είπε πως μόνο τυλιγμένα μέσα σε αλουμινόχαρτο θα είναι προστατευμένα όσο κάνουν εργασίες για το ρεύμα. Η γυναίκα ακολούθησε τις οδηγίες του. Έβαλε τα χρυσαφικά της μέσα σε αλουμινόχαρτο μαζί με μερικά χρήματα. Τα έκρυψε σε ένα συρτάρι και τότε ένας δεύτερος άνδρας μπήκε μέσα στο διαμέρισμά της.

«Υπήρχε ακόμα ένας σας λέω που μπήκε για δύο δευτερόλεπτα και του λέει «Διονύση εντάξει». Και έφυγε. Αφήνει την πόρτα μισάνοιχτη και γυρνάει και λέει επιστρέφω σε δύο λεπτά. Περιμένω μισή ώρα».

Οι δύο δράστες αποχωρούν σαν κύριοι. Δεν επιστρέφουν ποτέ ξανά ως τεχνικοί και τότε η 77χρονη ανεβαίνει στον πάνω όροφο να ρωτήσει αν είναι εκεί..

Είχαν φύγει με ό,τι αντικείμενο αξίας είχε μέσα στο σπίτι της. Όταν το κατάλαβε, ήταν ήδη αργά.

«Το ρόλεξ οπωσδήποτε έχει υλική αξία αλλά πάνω από όλα είναι η συναισθηματική γιατί ήταν δώρο της κόρης μου. Δεν μπορώ να κυκλοφορώ και να φοβάμαι τη σκιά μου. Μπορεί να πάθω έμφραγμα στο τέλος από τη στεναχώρια μου».

Η αστυνομία ερευνά τις κάμερες της περιοχής, ωστόσο το σοκ για την 77χρονη είναι κάτι που δύσκολα θα ξεπεράσει.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.