Ο Δήμος Γλυφάδας στρώνει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε 2.000 κατοίκους της πόλης




Και αυτές τις άγιες μέρες στη Γλυφάδα δεν θα νιώσει κανείς μόνος και δεν θα λείψουν από κανένα σπίτι τα βασικά αγαθά, τα τρόφιμα, τα γλυκά, τα παιχνίδια. Η διανομή προϊόντων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας άρχισε την Πέμπτη (14/12), θα διαρκέσει έως τις 22 Δεκεμβρίου και περιλαμβάνει περισσότερα είδη από κάθε άλλη χρονιά!

Το δίχτυ κοινωνικής προστασίας που απλώθηκε από το 2014, κατά την πρώτη θητεία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, συνεχώς ενισχύεται. «Στη Γλυφάδα μας κανείς δεν είναι μόνος. Με τρόπο ουσιαστικό βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας, σε κάθε οικογένεια που μας χρειάζεται και προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι όλοι θα περάσουν όμορφα τις μέρες των γιορτών. Με τις εκδηλώσεις που διοργανώνουμε στην πόλη μας, με την διανομή ειδών από το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο, χάρη στις δικές σας προσφορές, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε ουσιαστική στήριξη στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Ευχόμαστε και ελπίζουμε σύντομα αυτές να ξεπεραστούν. Για μια ακόμη φορά ευχαριστώ από καρδιάς την υπεύθυνη της δημοτικής μας αρχής Λένα Δεναξά για τον συντονισμό και όλα τα παιδιά των κοινωνικών μας δομών για την εξαιρετική προσπάθεια. Ευχαριστούμε ασφαλώς πάρα πάρα πολύ όσους και φέτος με τις δωρεές τους συμβάλλουν καθοριστικά για να καλυφθούν οι ανάγκες. Θα τους ευχαριστήσουμε και ονομαστικά – όπως κάθε φορά – μετά το τέλος της διανομής», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και εύχεται «Καλά Χριστούγεννα σε όλους με Υγεία».

«Ευχαριστούμε θερμά όσους στηρίζουν τις κοινωνικές μας δομές και βοηθούν και φέτος ώστε κανένας συμπολίτης μας να μην στερηθεί τα βασικά αγαθά αυτές τις άγιες ημέρες. Όπως κάθε χρονιά, είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν αυξημένες ανάγκες και προσπαθούμε με όσα μέσα διαθέτουμε να κάνουμε πιο όμορφες τις γιορτινές μέρες», επισημαίνει η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, ψυχολόγος Λένα Δεναξά.

Κρέας χοιρινό και γαλοπούλες, πατάτες, λαχανικά, ζυμαρικά, λάδι, γάλα, ζάχαρη, όσπρια και άλλα τρόφιμα μακράς διαρκείας είναι τα στάνταρ προϊόντα τα οποία διατίθενται, ενώ φέτος προστέθηκαν απορρυπαντικά, χαρτικά, αφρόλουτρα και άλλα είδη ατομικής υγιεινής. Την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου θα διανεμηθούν βασιλόπιτες, ενώ ο Αη Βασίλης και το ξωτικό του θα μοιράσουν δώρα, γλυκά και παιχνίδια στα παιδιά των οικογενειών που είναι ενταγμένες στις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.