Με όπλο την άμυνα ο Ολυμπιακός, ματς στα μέτρα της Γκλάντμπαχ




Μπαίνουμε σε ένα από τα τελευταία γεμάτα από ματς, τριήμερα του χρόνου. Αυτό διότι τα περισσότερα πρωταθλήματα, αυτό το Σαββατοκύριακο θα… τραβήξουν χειρόφρενο ενόψει της χειμερινής διακοπής. Από ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις απαρτίζεται το σημερινό πρόγραμμα.

Στην EuroLeague, ο Ολυμπιακός έχει αδειάσει το απουσιολόγιό του και με όπλο την άμυνα δείχνει ικανός να κάμψει την αντίσταση της Βαλένθια, ενώ στο ποδόσφαιρο και την Μπουντεσλίγκα, η Γκλάντμπαχ  μπορεί να πάρει το τρίποντο κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης.

Δες εδώ: Αναλυτική αξιολόγηση της στοιχηματικής νοβιμπετ

5058. Ολυμπιακός – Βαλένθια (21:15)



Ολυμπιακός και Βαλένθια αποτελούν δύο από τις κορυφαίες άμυνες της Ευρωλίγκας. Πάντως οι γηπεδούχοι με το όπλο της έδρας αλλά και το γεγονός ότι το απουσιολόγιο τους έχει μειωθεί αισθητά, δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο προς τη νίκη. Από την άλλη, οι Ισπανοί κατέφθασαν στον Πειραιά με κάποιες σημαντικές απώλειες, με κορυφαία αυτή του καλύτερού τους παίκτη, Οτζελέγε. Το σκορ δύσκολα θα ξεφύγει, ενώ ο Ολυμπιακός μπορεί να καθαρίσει εύκολα το ματς, κρατάμε τον άσο με το χάντικαπ του -6.5, συνδυάζοντας και το Under 161,5 πόντους στον αγώνα, στο 2.47.

183. Γκλάντμπαχ – Βέρντερ Βρέμης (21:30)

Περνάμε στο ποδόσφαιρο και στην Μπουντεσλίγκα, όπου η αγωνιστική ανοίγει με την Γκλάντμπαχ να υποδέχεται τη Βέρντερ. Η γηπεδούχος ομάδα περιμένει πως και πως τα εντός έδρας ματς για να πανηγυρίσει νίκες, χαρακτηριστικό πως μετράει τρεις διαδοχικές επικρατήσεις μπροστά στο κοινό της. Από την άλλη, η Βέρντερ αποδυναμώνεται αισθητά όταν απομακρύνεται από τη Βρέμη και φέτος σε εννέα εκτός έδρας αναμετρήσεις δεν έχει πανηγυρίσει τρίποντο, γνωρίζοντας την ήττα σε οκτώ από αυτές. Ματς κομμένο και ραμμένο για την Γκλάντμπαχ, αξίζει ο άσος στο 1.92.

Μην ξεχνάς: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.