Ρεφάρει η Κροατία, στα γκολ το ντέρμπι του Όσλο




Συνεχίζονται οι αναμετρήσεις για την προκριματική φάση του Euro. Δράση υπάρχει και στη Super League 2, αλλά και τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Στην Basket League, η δεύτερη αγωνιστική ολοκληρώνεται με δύο αναμετρήσεις, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ και ο Προμηθέας την Καρδίτσα.

Δες εδώ: Πού θα βρεις free spins χωρις καταθεση

861. Νορβηγία – Ισπανία (21.45)

Αρχή από το Όσλο και το ντέρμπι του 1ου ομίλου. Η Νορβηγία είχε εύκολο έργο κόντρα στην Κύπρο (4-0, 2 γκολ ο Χάαλαντ), ωστόσο συνεχίζει να μην ορίζει τη μοίρα της για να τερματίσει στην πρώτη δυάδα. Η Ισπανία υποχρέωσε την πρωτοπόρο Σκωτία στην πρώτη της ήττα και διατηρήθηκε 2 βαθμούς πάνω από τους «Βίκινγκς», έχοντας κι ένα ματς λιγότερο. Δεν αμφισβητείται η ποιότητα των Ισπανών, ωστόσο στην άμυνα κάνουν… νερά, κι όταν έχεις απέναντι τον Χάαλαντ ποντάρεις άνετα στο G/G του 1.83.



862. Ουαλία – Κροατία (21.45)

Το δεύτερο ματς είναι από τον 4ο όμιλο. Η Ουαλία απογοητεύει μέχρι τώρα, ωστόσο διατηρεί μαθηματικές ελπίδες να προλάβει τη δυάδα. Η Κροατία έμπλεξε μετά την εντός έδρας ήττα που γνώρισε την Πέμπτη από την Τουρκία, όμως η λογική λέει πως δεν θα χάσει το εισιτήριο για την τελική φάση. Περιμένουμε την αντίδρασή της στο Κάρντιφ, οπότε μπαίνει στο δελτίο μας το διπλό του 1.97.

Επίσης: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.