«Μονόδρομος» για Αρμενία, με το θέαμα στη Σεβίλλη




Η σκυτάλη περνάει στις Εθνικές ομάδες στο σημερινό κουπόνι. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις από την προκριματική φάση του Euro 2024, ενώ δράση έχουμε και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για τη ζώνη της Λατινικής Αμερικής. Στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός καλείται να επιβεβαιώσει το ρόλο του φαβορί απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ.

687. Λετονία – Αρμενία (19.00)

Ξεκινάμε από την προκριματική φάση του Euro. Η Λετονία είναι ουραγός και δίχως βαθμό στον 4ο όμιλο, με 5/5 ήττες και με τον τεχνικό της Ντάινις Καζάκεβιτς να δέχεται έντονη κριτική. Ταυτόχρονα, δεν λείπουν τα αγωνιστικά προβλήματα για το σημερινό ματς απέναντι στην Αρμενία, που επιδιώκει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς προκειμένου να διατηρηθεί στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να επιστρέψουν στις νίκες, παίζουμε το διπλό του 1.85.

Δείτε επίσης: Αυτά είναι τα νέα online casino live που ήρθαν στην Ελλάδα!



5010. Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου (21.15)

Αφήνουμε για λίγο το ποδόσφαιρο, με την επόμενή μας πρόταση να έρχεται από το μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε στάδιο αναδόμησης, με νέο προπονητή και ταλέντο στο ρόστερ, ωστόσο χρειάζεται δουλειά για να διεκδικήσει ξανά κορυφαίους τίτλους. Υπολογίσιμη αντίπαλος η Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο το «τριφύλλι» διαθέτει την ατομική ποιότητα παικτών για να επιβληθεί, χωρίς όμως να ξεφύγει η διαφορά. Πάμε συνδυαστικά 1 & Μπάγερν (+17,5) στο 1.82.

695. Ισπανία – Σκωτία (21.45)

Επιστρέφουμε στο ποδόσφαιρο και στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η Ισπανία ήταν ισοπεδωτική στα τελευταία ματς του 1ου ομίλου, κερδίζοντας κατά σειρά Γεωργία (7-1) και Κύπρο (6-0). Βέβαια, ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει απόψε απέναντι στην αξιόμαχη Σκωτία, που φιγουράρει στην κορυφή του γκρουπ, με 5/5 νίκες! Θεωρητικά οι φιλοξενούμενοι μπορούν να συνεισφέρουν στο σκοράρισμα, αλλά δύσκολα θα αντέξουν στη Σεβίλλη. Χαμηλά ο άσος, θα στραφούμε στο Over 2,5 του 1.70.

705. Βολιβία – Εκουαδόρ (13/10, 02.00)

Συνεχίζουμε σε λάτιν ρυθμό με την αναμέτρηση Βολιβία – Εκουαδόρ για την προκριματική φάση του Μουντιάλ. Οι γηπεδούχοι μπορεί να άλλαξαν πρόσφατα προπονητή, αλλά συνεχίζουν να μένουν μακριά από τις νίκες. Στο πιο πρόσφατο ματς ηττήθηκαν 3-0 εντός από την Αργεντινή. Υποδέχονται το Εκουαδόρ, που εμφάνισε σημάδια αντίδρασης, κερδίζοντας 2-1 εντός την Ουρουγουάη. Περιμένουμε φουλ επίθεση από τη Βολιβία, με ψυχολογία οι φιλοξενούμενοι, οπότε στρεφόμαστε στο G/G απόδοσης 1.89.

706. Χιλή – Περού (13/10, 03.00)

Η τελευταία μας επιλογή έρχεται ξανά από τη ζώνη της Λατινικής Αμερικής. Στη Χιλή έχει αυξηθεί ο προβληματισμός λόγω της κάκιστης εκκίνησης στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σε δυσχερή θέση βρίσκεται ο τεχνικός Χουάν Μπερίσο και ίσως υπάρξουν εξελίξεις σε περίπτωση νέου αρνητικού αποτελέσματος στο αποψινό ματς με το Περού. Σύνολο περιορισμένων δυνατοτήτων οι φιλοξενούμενοι, οφείλει να το εκμεταλλευτεί η Χιλή, οπότε ποντάρουμε στον άσο του 1.78.

Δείτε περισσότερα νέα και προγνωστικά με ένα κλικ ΕΔΩ!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.