Ζόρικη «έξοδος» για Άρη, σημείο με αξία στο Λιγκ Τρόφι Αγγλίας




Έντονο είναι το αγγλικό «χρώμα» στο σημερινό κουπόνι, με αναμετρήσεις κυρίως από το Λιγκ Τρόφι. Το υπόλοιπο πρόγραμμα συνοδεύεται με παιχνίδια από τη Λατινική Αμερική και το Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών, ενώ στο μπάσκετ ο Άρης δοκιμάζεται στην έδρα της Λιετκαμπέλις για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Eurocup.

Δες εδώ: Ποια είναι η αποδοση πρωταθλητη ελλαδος 2024

5350. Λιετκαμπέλις – Άρης (19:00)

Η έδρα αποτελεί το δυνατό σημείο της ομάδας από τη Λετονία, που στο προηγούμενο ματς ήταν ανταγωνιστική απέναντι στην Μπούντουτσνοστ, αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 76-65. Ο Άρης δεν έχει ξεκινήσει καλά, προέρχεται από δύο σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Eurocup, δύσκολη η αποστολή του. Αποδεκτό το -4,5 των γηπεδούχων στο 1.95.



651. Σάτον – Κρόουλι (21:45)

Η Σάτον πήρε επιτέλους «τρίποντο» στο πρωτάθλημα της Β’ Αγγλίας και «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση. Τη δεδομένη χρονική περίοδο μοιάζει… πολυτέλεια να παίζει σε διπλό ταμπλό, αφού οι λύσεις στο ρόστερ είναι περιορισμένες. Πέρα από αυτό έρχεται αντιμέτωπη με την Κρόουλι, που υπερτερεί ως σύνολο και αναζητεί αντίδραση μετά τα δύο απανωτά αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Βρίσκουμε αξία στο διπλό του 3.05.

Μην ξεχνάς: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.