Φεστιβάλ Γλυφάδας: Αυλαία με Κωνσταντίνα και Τόνο Σφήνο




Η αυλαία του καλοκαιρινού Φεστιβάλ Γλυφάδας κλείνει με δύο τελευταίες μεγάλες συναυλίες: Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου η Κωνσταντίνα και Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου ο Τόνι Σφήνος.

Η Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου -όπως είναι το πλήρες όνομά της- γεννήθηκε στη Λευκωσία και κατοικεί εδώ και πολλά χρόνια στη Γλυφάδα μας. Από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της γενιάς της, έχει μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της. Η καριέρα της απογειώθηκε με το «Μια Ελλάδα Φως», με το οποίο και θα ανοίξει η αυριανή βραδιά. Θα το τραγουδήσουν τα μέλη της παιδικής και μικτής χορωδίας του Δήμου Γλυφάδας και θα ακολουθήσει το «Γλυφάδα Μαρακές», τραγούδι που θα δώσει και το στίγμα της βραδιάς. Στη συναυλία, με μαέστρο τον Γιώργο Παγιάτη, θα τραγουδήσουν επίσης Στέλιος Διονυσίου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Μέμος Μπεγνής, ο Μάκης Δελαπόρτας, η Στέλλα Καρύδα, η Μαριάννα Ζορμπά, ενώ θα υπάρχουν και εκπλήξεις! Το Κυπριακό χορευτικό συγκρότημα της Νίκης Μιχαηλίδου θα χορέψει παραδοσιακούς Κυπριακούς χορούς.

Ο μοναδικός Τόνι Σφήνος, μία από τις πιο επιτυχημένες περσόνες της εποχής, θα κλείσει το Φεστιβάλ την Κυριακή, με τρόπο που υπόσχεται ότι θα μείνει αξέχαστος…

Ένα Φεστιβάλ, που κατά το δεύτερο μέρος του δεν διεξήχθη όπως είχε προγραμματιστεί, καθώς, σοβαροί λόγοι επέβαλαν την αναβολή σειράς εκδηλώσεων. Από την προσεχή εβδομάδα οι καιρικές συνθήκες δεν θα επιτρέπουν τη διεξαγωγή εκδηλώσεων σε υπαίθριους χώρους. Το παραθαλάσσιο θέατρο της 3η Μαρίνας θα κλείσει για φέτος και θα στηθεί πάλι το καλοκαίρι. Ο Δήμος Γλυφάδας θα διερευνήσει τη δυνατότητα διεξαγωγής κάποιων από τις εκδηλώσεις που δεν πραγματοποιήθηκαν, σε εσωτερικούς χώρους.



«Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναβολή των εκδηλώσεων. Όταν στη χώρα υπάρχει πένθος, όταν υπάρχει οδύνη, δεν έχουμε καμία διάθεση για εκδηλώσεις και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι που δεν μας εκφράζει. Ήταν για εμάς αδιαπραγμάτευτο. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων που έχουν αναβληθεί, σε εσωτερικούς πλέον χώρους. Το Φεστιβάλ Γλυφάδας που το αγαπήσατε, το αγκαλιάσατε και μας χάρισε και φέτος όμορφες βραδιές, θα κλείσει με δύο -ελπίζουμε ξεχωριστές- συναυλίες. Να είμαστε όλοι καλά να ανταμώσουμε και πάλι εδώ του χρόνου», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Μετά το τέλος των συναυλιών, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, δύο λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας θα είναι σταθμευμένα στο χώρο της 3ης Μαρίνας, για να μεταφέρουν δωρεάν τον κόσμο σε όλη τη Γλυφάδα, ακολουθώντας τα εξής δρομολόγια:

ΓΡΑΜΜΗ 1 : 3η Μαρίνα, Ελευθερίου Βενιζέλου, Βουλιαγμένης, Ιασωνίδου, Κων. Αθανάτου/Άγιος Τρύφωνας, Ελευθέρου Ανθρώπου, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μικράς Ασίας, Γεννηματά, Μυστρά.

ΓΡΑΜΜΗ 2 : 3η Μαρίνα, Ζέρβα, Πλατεία Κατράκη, Αγίου Νικολάου, Ρήγα Φεραίου, Γούναρη, Εφορία, Αγία Τριάδα, Νάξου, Όλγας, Παπανδρέου/ΔΕΗ, Δελφών, Ιθάκης, Μυστρά.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.