Δωρεάν θεατρική παράσταση το Σαββατοκύριακο στη Γλυφάδα




«Γιατρός με το στανιό» – Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Μ. Μερκούρη» (Γ. Γεννηματά και Ανατ. Ρωμυλίας 123), ώρα 8 μ.μ. – Είσοδος Ελεύθερη

Παίχτηκε με μεγάλη επιτυχία το υπέροχο θεατρικό έργο του Μολιέρου «Γιατρός με το στανιό», τον Απρίλιο και τον Μάιο, στη Γλυφάδα, με το Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Μ. Μερκούρη» κατάμεστο από κόσμο. Γι αυτό και επαναλαμβάνεται τώρα, πάντα με είσοδο ελεύθερη, ώστε να έχουν την ευκαιρία ακόμη περισσότεροι θεατρόφιλοι να το απολαύσουν. Η ‘Ενωση Γυναικών Γλυφάδας ΕΜΕΙΣ – Λένα Μαυρακάκη και οι Θεατροβάτες, θα δώσουν άλλες δύο παραστάσεις, σήμερα 23 και αύριο 24 Σεπτεμβρίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας και του Κ.Α.Π.ΠΑ. Η διασκευή και η σκηνοθεσία είναι της Μαρίας Κορωνέλλου.

Πρόκειται για μια τρίπρακτη κωμωδία σε πρόζα, ένα από τα πολλά έργα του Μολιέρου με πρωταγωνιστή τον Σγαναρέλο, χαρακτήρα που υποδύθηκε ο ίδιος ο Μολιέρος. Είναι μια παρωδία των ιατρικών πρακτικών και της γαλλικής ιατρικής του 17ου αιώνα και μια καταγγελία του τσαρλατανισμού και της ευπιστίας.

Η είσοδος είναι δωρεάν αλλά η παράσταση του Σαββάτου είναι αφιερωμένη στο Celebrate Your Scars και θα υπάρχει στην είσοδο κουτί ελεύθερης συνεισφοράς. Το Celebrate Your Scars είναι ένα φιλανθρωπικό event ιατρικής δερματοστιξίας, αφιερωμένο στις ηρωίδες που μάχονται ή που νίκησαν τον καρκίνο του μαστού και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.