Δήμητρα Νάνου: Απαράδεκτο το λουκέτο στο 6ο Νηπιαγωγείο Νέας Σμύρνης




Δείτε την ανακοίνωση της υποψήφια δημάρχου Νέας Σμύρνης, Δήμητρας Νάνου για το λουκέτο στο 6o Νηπιαγωγείο:

“Έχω δυσανεξία στο λαϊκισμό και την προχειρότητα. Απαράδεκτη εξέλιξη η σφράγιση του 6ου Νηπιαγωγείου Νέας Σμύρνης

Θεωρώ απαράδεκτο τα ζητήματα που αφορούν στη μόρφωση των παιδιών της πόλης μας, να αντιμετωπίζονται με προχειρότητα και να γίνονται αντικείμενο μικροκομματικής εκμετάλλευσης.

Μια σοβαρή δημοτική αρχή δεν θα επέτρεπε να σφραγισθεί ένα νηπιαγωγείο, επειδή δεν φρόντισε έγκαιρα να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.



Η εξέλιξη αυτή ασφαλώς βαρύνει και την υποψήφια δήμαρχο, που ως μέλος της σημερινής διοίκησης έχει ευθύνη και η ίδια για την αρνητική εξέλιξη.

Αν μη τι άλλο μη παραγωγική είναι και η λαϊκίστικη συμπεριφορά άλλου υποψηφίου δημάρχου, που επιχείρησε με θεατρικό τρόπο να σπάσει την αλυσίδα της σφράγισης. Δεν λύνονται με κούφιο ακτιβισμό εντυπώσεων τα σοβαρά προβλήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας της πόλης μας.

Η Νέα Σμύρνη χρειάζεται ένα άλλο ύφος και ήθος εξουσίας, ένα νέο μοντέλο διοίκησης, στο οποίο η προχειρότητα, η ανευθυνότητα και ο λαϊκισμός δεν έχουν θέση.

Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε για Δημοτική Αλλαγή. Εκλέγουμε μια νέα Δημοτική Αρχή, που θα προχωρήσει με σχέδιο και διεκδίκηση πόρων, στην αναβάθμιση των εκπαιδευτικών μονάδων της πόλης μας.

Δεσμεύομαι προσωπικά ότι με σωστό προγραμματισμό και υπευθυνότητα, θα πάμε τη Νέα Σμύρνη μόνο Μπροστά. Με το μέλλον των παιδιών της πόλης μας, εμείς δεν παίζουμε”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.