Σφραγίζει την πρόκριση η ΑΕΚ, μπαίνει φουριόζα η Ντόρτμουντ




Η εξ αναβολής μάχη της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι αυτή που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα. Η ομάδα του Αλμέιδα με δεύτερη νίκη θα ψάξει να σφραγίσει την πρόκριση. Προβάδισμα νίκης έχει η Γερμανία κόντρα στην Εθνική μας ομάδα.

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Θέλτα (18.00)

Παρ’ ότι η Σοσιεδάδ έπαιξε καλά στην πρεμιέρα κόντρα στη Χιρόνα, δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη, μένοντας στο 1-1. Τώρα σε δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας, θα ψάξει για αντίδραση και να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο φέτος. Απέναντι της μια Θέλτα που προβλημάτισε έντονα στην εντός έδρας ήττα με 0-2 από την Οσασούνα. Χρειάζεται σημαντική ενίσχυση, ενώ ο κόουτς Μπενίτεθ έχει πολλή δουλειά μπροστά του. Η γηπεδούχος μπορεί να εκμεταλλευτεί όλα τα κακώς κείμενα της Θέλτα, σε ικανοποιητική απόδοση ο άσος, στο 1.80.

Ελλάδα – Γερμανία (19.00)



Ακόμα ένα σημαντικό φιλικό για την Εθνική μας ομάδα, πριν ριχτεί στη μάχη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που ξεκινάει την επόμενη βδομάδα. Χθες ηττήθηκε σχετικά εύκολα από τις ΗΠΑ και σίγουρα θα εμφανίσει σημάδια κόπωσης σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού, πράγμα που θα πρέπει να διορθώσει πριν ξεκινήσουν οι μουντομπασκετ ομιλοι. Από την άλλη η Γερμανία διαθέτει ένα αρκετά ποιοτικό σύνολο, σίγουρα αποτελεί καλύτερο σύνολο από την Ελλάδα. Με βάθος στο ρόστερ τους οι Γερμανοί, αναμένεται να δείξουν ενθαρρυντικά δείγματα. Συνδυάζοντας την κούραση των Ελλήνων διεθνών, μπορούμε να κυνηγήσουμε το διπλό με -6.5 χάντικαπ σε απόδοση 1.95.

Ντόρτμουντ – Κολωνία (19:30)

Μέσα από τα χέρια της έχασε το πρωτάθλημα πέρυσι η Ντόρτμουντ. Φέτος δεν θέλει να αφήσει την ευάλωτη Μπάγερν να ξεφύγει από νωρίς και να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο. Για να γίνει αυτό, οφείλει να κάνει ένα θετικό ξεκίνημα. Αποτελεί σύνολο που δέχεται μεγάλη ώθηση από τον κόσμο της και στην έδρα της δύσκολα χάνει βαθμούς, ενώ σκοράρει και με ευκολία. Η Κολωνία ακόμα ψάχνεται και θα πάρει καιρό να πάρει μπρος. Η ομάδα του Τέρζιτς μπορεί να ξεκινήσει με το δεξί και μάλιστα με πολλά γκολ, στο 1.80 ο συνδυασμός άσου και Over 2,5.

445. ΠΑΣ Γιάννινα – Κηφισιά (20:00)

Δεύτερη αναμέτρηση στη Σούπερ Λιγκ, ανάμεσα σε Γιάννινα και Κηφισιά. Οι γηπεδούχοι μπαίνουν με αισιοδοξία και ενθουσιασμό στη φετινή σεζόν. Για δεύτερη διαδοχική χρονιά, με τον Στάικο στον πάγκο της και με τον βασικό κορμό αναλλοίωτο. Από την άλλη η Κηφισιά θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της, στο κορυφαίο επίπεδο. Φαβορί ο ΠΑΣ, με την έδρα, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν φτιάξει ένα συμπαθητικό ρόστερ. Θα πάμε με ποντάρισμα υπέρ των γηπεδούχων, στο 1.85 ο συνδυασμός του 1Χ με το Over 1,5.

469. ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ (21:45)

Κλείνουμε με Τσάμπιονς Λιγκ και την σπουδαία αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, με σπουδαία ανατροπή στο πρώτο ματς, επικράτησε με 2-1 στην Κροατία. Τώρα φέρνει τη ρεβάνς στην καυτή Αγιά Σοφιά, η οποία για πρώτη φορά θα φιλοξενήσει Ευρωπαϊκό ματς. Η ατμόσφαιρα από τον κόσμο της “Ένωσης” θα είναι κολασμένη, ειδικά μετά τα θλιβερά γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας. Οι παίκτες της Ντιναμό έδειξαν και στο πρώτο ματς, πως σκέφτονται να πάρουν μεταγραφή. Όλα αυτά τα στοιχεία μας οδηγούν στον άσο, σε απόδοση 1.90.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.