Έναρξη Προπονήσεων στην Ακαδημία Στίβου του Πήγασου Αγίου Δημητρίου




Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου «ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» με χαρά ανακοινώνει την Έναρξη των προπονήσεων στην Ακαδημία Στίβου για την περίοδο 2023-2024 την ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023.
Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο ανακαινισμένο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου (Λεωφόρος Αγίου Δημητρίου 322 & Θεομήτορος).

Ήδη ξεκίνησαν οι Ηλεκτρονικές Προεγγραφές!!

Κάντε ΤΩΡΑ την Προεγγραφή σας ONLINE στο https://forms.gle/Hpqq8Ghwoyf4dHPC6  και εξασφαλίστε την θέση σας !
Τα τμήματα θα έχουν περιορισμένο αριθμό θέσεων !

Με την Προεγγραφή ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΣΤΕ για την Τελική Εγγραφή σας!



Η Ακαδημία Στίβου του Πήγασου υποδέχεται σε 4 ηλικιακά τμήματα , παιδιά 5 έως 14 ετών που θέλουν να ΖΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΙΒΟ, να γυμναστούν και να μάθουν τα μυστικά όλων των αγωνισμάτων του Κλασσικότερου αθλήματος !!

Τηλέφωνα Επικοινωνίας / Πληροφορίες : 6970886233  &  6942586354

Καθοδηγητές και δάσκαλοι των μικρών αθλητών είναι οι έμπειροι πτυχιούχοι προπονητές μας , με τεράστια εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης και του αθλητισμού , τόσο ως προπονητές με πανελλαδικές και διεθνείς επιτυχίες όσο και ως πρωταθλητές στίβου.

Ο Κλασσικός αθλητισμός προσφέρει σημαντικά οφέλη στα νέα παιδιά :

  • Προάγει την σωματική υγεία
  • Ενισχύει την Καρδιοαναπνευστική ικανότητα.
  • Έλεγχος σωματικού λίπους και αύξηση μυϊκής μάζας.
  • Σωστή μυοσκελετική ανπτυξη.
  • Συμβάλλει στην σωστή Ψυχολογική Ανάπτυξη (αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα, επιμονή, πειθαρχία και ικανότητα συγκέντρωσης).
  • Ανάπτυξη θετικής αυτοαντίληψης, τονώνοντας την αυτοεκτίμησή του και θέτει τις βάσεις για την επιτυχή ενασχόληση με οποιοδήποτε άθλημα.

Ο Πήγασος κατατάσσεται και φέτος στους κορυφαίους συλλόγους Στίβου , με υψηλή κατάταξη στην Πανελλαδική Αξιολόγηση της Ομοσπονδίας (ΣΕΓΑΣ). Οι αθλητές του διακρίνονται τόσο στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα όσο και με τις Εθνικές Ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ «ΜΠΛΕ» !
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ !

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.