Έλεγχοι της Οικονομικής Αστυνομίας σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Άλιμο και στη Βούλα




Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκαν χθες, Τρίτη 15 Αυγούστου 2023 έλεγχοι σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος σε Άλιμο, Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, για τη διαπίστωση παραβάσεων της εργατικής –ασφαλιστικής και φορολογικής νομοθεσίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των ελέγχων διαπιστώθηκε:

Στον Άλιμο:

  • σε καφετέρια, να απασχολείται εργαζόμενος που δεν ήταν καταχωρημένος στους πίνακες προσωπικού και 6 εργαζόμενοι εκτός δηλωθέντος ωραρίου εργασίας,
  • σε  αναψυκτήριο-καφέ-μπαρ, να απασχολούνται 5 εργαζόμενοι που δεν ήταν καταχωρημένοι στους πίνακες προσωπικού και
  • σε αναψυκτήριο, να απασχολείται εργαζόμενος που δεν ήταν καταχωρημένος στους πίνακες προσωπικού και 2 εργαζόμενοι εκτός δηλωθέντος ωραρίου.

Στη Βούλα, σε επιχείρηση σνακ-μπαρ,να απασχολείται εργαζόμενος που δεν ήταν καταχωρημένος στους πίνακες προσωπικού και 4 εργαζόμενοι εκτός δηλωθέντος ωραρίου εργασίας.



Για όλες τις περιπτώσεις ενημερώνονται οι αρμόδιες υπηρεσίες (Σ.ΕΠ.Ε., Π.Ε.Κ.Α.) για τις δικές τους περαιτέρω ενέργειες ως προς την επιβολή διοικητικών κυρώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικέςδιευθύνσεις [email protected] & [email protected] της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.