Ελληνικό: Αναζητούν άνδρα που κακοποίησε γατάκι (VIDEO)




Δείτε την ανάρτηση της Φιλοζωικής Παρέμβασης Ελληνικού Αργυρούπολης:

“Το απόγευμα της Πέμπτης 20/4 λάβαμε απανωτά και έντονα μηνύματα από κοπέλα όπου αναζητούσε ένα μωρό γατί από τη γειτονιά της, που ενώ φαινόταν υγιές, το είδε να σέρνει τα πόδια του.. Ούτε λίγο ούτε πολύ μας κατήγγειλε ότι ο γείτονας της μάλλον κακοποίησε και εξαφάνισε το γατάκι, και πιστεύουν ότι το εχει ξανακάνει με το αδερφάκι του!! Μας είπε οτι υπάρχει μάρτυρας που είδε “κάτι”. Αυτές οι πολύ σοβαρές κατηγορίες που ταυτόχρονα ήταν και αρκετά ασαφείς,, κινητοποίησαν το δίκτυο εθελοντών της φιλοζωικής. Τελικά το γατάκι είχε παρατηθεί στο κτηνιατρείο της κα Γιανναράκη όπου διαπιστωσε τη σοβαρότητα της κατάστασης του. Ραγισμένη λεκάνη και πιθανή αδυναμία ούρησης και κενώσεων. Δεν φαίνεται για τροχαίο. Επικοινωνήσαμε με την κοπέλα εκ νέου και μας είπε ότι αυτοί που το άφησαν ήταν οι συγγενείς του κακοποιητη! Από κει και πέρα ξεκίνησε ένας Γολγοθάς για το γατάκι και ένας αγώνας δρόμου για εμάς που κράτησε 48 ώρες. Πάρα το τρέξιμο την φροντίδα και την δεύτερη γνώμη που πήραμε, το γατάκι κατέληξε στα χέρια εθελόντριας. Δεν μπορούμε να βρούμε λόγια να εκφράσουμε την θλίψη μας που έγινε οργή…..γιατί ένα τόσο μικρό πλασμα, που είχε γατομανα, που ήταν σε αυλή, που είχε γεννηθεί υγιές, να υποφέρει τόσο πολύ.
Η κοπέλα που μας διαβεβαιωνε ότι όχι μόνο θα ακολουθήσει όλα τα νόμιμα για να καταγγελθεί το περιστατικό, αλλά που θα βοηθούσε έμπρακτα στην ανάρρωση του γατιου, εξαφανίστηκε. Ούτε για την κατάληξη του μικρού δεν ρώτησε.

Καθώς η καταγγελία της περιείχε μαρτυρία, θα έδινε μία ελπίδα να τιμωρηθεί το τέρας αλλά και να γλυτώσουν αλλά ζωάκια (και όχι μόνο), αφού απ’ την εμπειρία μας καταγγελίες κατ αγνώστων δεν μπορούν να πάνε μακριά…
ΑΝΑΖΗΤΆΜΕ μάρτυρες, αυτού ή άλλου περιστατικου κακοποίησης γατιων από μεσηλικο “κύριο” που διαμένει με την οικογενεια του στο ελληνικό, σε πολύ μικρό δρόμο κάτω από το Praktiker (Τιτάνων 2).
ΜΙΛΉΣΤΕ! Αλλιώς…. αποδεχτείτε την συνενοχή σας σε εγκλήματα κατά την ανήμπορων και ανυπεράσπιστων αδέσποτων!
Σημ. Επιλέξαμε να ανεβάσουμε το λιγότερο σκληρό βίντεο.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.