“Παρασκευή έφυγες, Παρασκευή 2 χρόνια και δεκαεννιά μέρες έπιασαν τους υπαίτιους”




“Σου είχα υποσχεθεί πως ποτέ δεν θα σταματούσα τον αγώνα έως ότου βρεθούν οι άνθρωποι που σου στέρησαν τη ζωή, το έκανα πράξη και θα συνεχίσω μέχρι τέλους” γράφει η Στάθα Αλεξανδροπούλου – Καραϊβάζ, στην πρώτη της ανάρτηση για τις ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία του γνωστού δημοσιογράφου, στον Άλιμο. Η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ, μετρώντας τις μέρες από τότε που έγινε η στυγνή εκτέλεση έξω από το σπίτι τους αναφέρει: “Παρασκευή έφυγες Παρασκευή 2 χρόνια και δεκαεννιά μέρες έπιασαν τους υπαίτιους”. Δείτε την ανάρτησή της:

“Εφυγες νωρίς κομματιασμένες υποσχέσεις εφυγες νωρίς
Παρασκευή έφυγες Παρασκευή 2 χρόνια και δεκαεννιά μέρες έπιασαν τους υπαίτιους .
Στο χρωστούσαν έλεγαν οι Έλληνες αξιωματικοί
Είχα υποσχεθεί πως δεν θα άφηνα να ξεχαστεί το θέμα σου
Πίκρα και θλίψη μια απόγνωση που δεν τελειώνει. Άραγε να νοιωθεις καλύτερα τώρα πιο ήρεμος πιο γαλήνιος, μακαρι να μπορούσες να μου πεις .
Εγώ πάλι Νοιώθω τον ίδιο πόνο ίσως λίγο πιο οξύ αλλά ουσιαστικά τίποτα δεν αλλάζει, τίποτα δεν μπορεί να σε φέρει κοντα μου πάλι. Αυτό το δεδομένο είναι τόσο κρύο που ριγώ και στην ιδέα.
Εσυ παντα πίστευες στους ανθρώπους και να που είχες δίκιο. Οι περισσότεροι κάνουν καλά τη δουλειά τους έλεγες και ναι αγάπη μου είχες δίκιο. Έχουμε ανηφόρα ακόμα μα τουλάχιστον βλέπουμε το δρόμο. Αξίζει να ανέβουμε την ανηφόρα, για πρώτη φορά θα πω αξίζει γιατί παρόλο που στη δίκη μας περίπτωση τίποτα δεν θα αλλάξει δεν πρέπει να επικρατεί το χάος και η ατιμωρησία .
Σου είχα υποσχεθεί πως ποτέ δεν θα σταματούσα τον αγώνα έως ότου βρεθούν οι άνθρωποι που σου στέρησαν τη ζωή, το έκανα πράξη και θα συνεχίσω μέχρι τέλους. Οχι για εμάς αλλά πρέπει να αλλάξουμε τούτο τον κόσμο που έχει ευτελίσει τόσο την ανθρώπινη ζωή με την απόλυτη υποταγή στο χρήμα και στην εξουσία .Μου έδειξες έναν δρόμο ρομαντικό με λουλουδια και αγκάθια και από αυτόν καλούμε να περάσω τώρα .
Θα τον περάσω στο υπόσχομαι γιατί θαύμαζα την δύναμη σου, την ακεραιότητα σου και πολλές φορές την αθώα καλοσύνη σου Σ αγαπώ και είμαι χαρούμενη που ήσουν ο σύντροφος μου τόσα χρόνια η Σταθα σου η μάλλον το Νανακι σου.”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.