Ευρυαλιώτικο γλέντι στις 17 Σεπτεμβρίου στο Οικολογικό Πάρκο της Γλυφάδας




Ένας θεσμός που αγάπησε και αγκάλιασε η Γλυφάδα επιστρέφει ύστερα από τα χρόνια της πανδημίας Το ερχόμενο Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ, θα γίνει στο Οικολογικό Πάρκο Νέας Ευρυάλης Γλυφάδας (Ελ. Βενιζέλου 15) το 11ο Ευρυαλιώτικο Γλέντι, μια συνδιοργάνωση του Δήμου Γλυφάδας, του Κ.Α.Π.ΠΑ. και του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Ευρυάλης.

“Έπειτα από 2,5 επώδυνα και δύσκολα έτη που διανύσαμε σε παγκόσμιο επίπεδο λόγω της έξαρσης της πανδημίας του νέου κορωνοϊού SARS-Cov2, επιστρέφουμε δυναμικά με το “Ευρυαλιώτικο Γλέντι”, την ετήσια εκδήλωση – θεσμό του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Ευρυάλης Γλυφάδας! Σας προσκαλούμε λοιπόν στο 11ο Ευρυαλιώτικο Γλέντι, το Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 στις 20:00, που θα πραγματοποιηθεί εντός του Οικολογικού Πάρκου Νέας Ευρυάλης Γλυφάδας (Ελ. Βενιζέλου 15), με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από επώνυμους καλλιτέχνες, οι οποίοι θα βρίσκονται μαζί μας εθελοντικά και αφιλοκερδώς!

Στην εκδήλωση συμμετέχει και το χορευτικό συγκρότημα παραδοσιακών χορών του Συνδέσμου Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών Γλυφάδας. Σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Γλυφάδας και το Κ.Α.Π.ΠΑ. Γλυφάδας. Είσοδος ελεύθερη. Σας περιμένουμε”, τονίζει ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Ευρυάλης, Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας Ορέστης Τσάγκλας.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.