Δωρεάν συναυλία με τον Πάνο Βλάχο, στον Άγιο Δημήτριο




Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Παναγούλη και ώρα 21:00 με ελεύθερη είσοδο!

Τη συναυλία θα ανοίξει η συμπεριληπτική μουσική ομάδα Bandokafenio!

Ο αγαπημένος, πολυτάλαντος ηθοποιός και τραγουδοποιός Πάνος Βλάχος μετά την επιτυχία της θεατρικής παράστασης «ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού» με συνεχόμενα sold out, αυτό το καλοκαίρι μας παρουσιάζει μια νέα μουσική παράσταση.

Με τρεις προσωπικούς δίσκους στο ενεργητικό του, ο Πάνος Βλάχος αλλά και συνεργασίες με σημαντικούς τραγουδιστές όπως ο Πασχαλίδης, ο Μαργαρίτης, ο Θηβαίος και η Δήμου, φέτος μαζί με τους συνεργάτες του έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια και κάποιες ιδιαίτερες επιλογές από το ξένο ρεπερτόριο. Η παράστασή του όμως δεν έχει μόνο τραγούδια… είναι γεμάτη με εμπνευσμένα κείμενα από τον ίδιο, που ενώνουν τα κομμάτια της παράστασης προσφέροντας αισιοδοξία και γέλιο!



Όπως σε όλες τις εκδηλώσεις του δήμου μας έτσι κι εδώ η πολύτιμη προσφορά σας σε σχολικά είδη, τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής και φάρμακα για τις ανάγκες των Κοινωνικών Δομών της πόλης, θα είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Πόλης 2022 εδώ https://drive.google.com/…/1ih-qvGdr1p…/view

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.