Eπιχειρηματίας κρεμάστηκε στην αυλή της βίλας του




«Μούδιασε» χθες το μεσημέρι η Σκιάθος στο τραγικό άγγελμα θανάτου πολύ γνωστού επιχειρηματία του νησιού, ο οποίος έβαλε άδοξο τέλος στη ζωή του. Ο 55χρονος επαγγελματίας του νησιού Θ.Π βρέθηκε κρεμασμένος από ελιά στην αυλή της νέας του βίλας βραχυχρόνιας μίσθωσης που διατηρούσε κοντά στην περιοχή της Αγίας Ελένης.

Είχε φτιάξει αυτοσχέδιο βρόχο με σχοινί σύμφωνα με πληροφορίες και απαγχονίστηκε μεσημεριανή ώρα σε χρονική στιγμή που ήταν μόνος στο σπίτι και ανεμπόδιστος να θέσει σε εφαρμογή το απονενοημένο διάβημα. Εντοπίστηκε νεκρός από διερχόμενο πολίτη που κάλεσε σε βοήθεια το Κέντρο Υγείας Σκιάθου και την Αστυνομία και στις αρχές σήμανε συναγερμός.

Αμεσα έσπευσε στο σημείο πλήρωμα ασθενοφόρου, όμως οι διασώστες διαπίστωσαν πως ο άτυχος άνδρας ήταν ήδη νεκρός. Το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου άρχισε άμεσα να λαμβάνει καταθέσεις.

Η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης παρήγγειλε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.



Το τραγικό άγγελμα θανάτου διαδόθηκε από τη μία άκρη του νησιού στην άλλη σε λίγη ώρα. Κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει στον τραγικό χαμό του 55χρονου τον οποίο συζητούσε ολόκληρο το νησί «παγωμένο».

Επρόκειτο για έναν ιδιαίτερα δραστήριο επιχειρηματία, ο οποίος διατηρούσε ενοικιαζόμενα δωμάτια, καφετέρια, μάρκετ και παλαιότερα κατάστημα εστίασης.

Το τελευταίο διάστημα είχε αποκτήσει καινούργια βίλα, την οποία εκμεταλλευόταν με βραχυχρόνια μίσθωση.

Ο αυτόχειρας είχε μία πολύ όμορφη οικογένεια, τρία παιδιά, ένα αγόρι ηλικίας 12 ετών και δύο ακόμη μικρότερα παιδιά δίδυμα.

Δεν έδινε ποτέ αφορμή στην τοπική κοινωνία για το παραμικρό.

Δεν είναι γνωστοί οι λόγοι που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα. Το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου λάμβανε έως αργά το βράδυ καταθέσεις.

Απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Το νησί του Παπαδιαμάντη ένιωσε σεισμό στο άκουσμα της τραγικής είδησης. Ο επιχειρηματίας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο νησί και κανένας από τους ντόπιους δεν μπορούσε να εξηγήσει τους λόγους.

Επισημαίνεται πως πρόκειται για τη δεύτερη αυτοκτονία σε λίγες ώρες στη Μαγνησία καθώς το πρωί έγινε γνωστός ο τραγικός θάνατος 71χρονου σε ευρύτερη περιοχή του Βόλου.

Τα διαδοχικά περιστατικά αυτοκτονιών προκαλούν διάχυτο προβληματισμό. Πηγή: taxydromos.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.