Εντοπίστηκε χασισοφυτεία σε χαράδρα – Χειροπέδες στον καλλιεργητή




Φυτεία κάνναβης εντοπίστηκε σε αγροτοδασική περιοχή, εντός χαράδρας, στην Ασωπία του Δήμου Τανάγρας Βοιωτίας και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, με τη συνδρομή Αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Τανάγρας και της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς. Συνελήφθη ο ημεδαπός καλλιεργητής της, όταν εισήλθε στο εσωτερικό της με σκοπό την περιποίησή της.

Συνολικά εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν (253) φυτά κάνναβης, ύψους έως ενός μέτρου, η άρδευση των οποίων γινόταν από παρακείμενη δεξαμενή, με τη χρήση πλαστικού σωλήνα ύδρευσης, ο οποίος ομοίως κατασχέθηκε.

Όπως διαπιστώθηκε από τους Αστυνομικούς, πλησίον της φυτείας ο συλληφθείς είχε διαμορφώσει αυτοσχέδιο κατάλυμα (εντός του οποίου υπήρχαν είδη ιματισμού), που χρησιμοποιούσε για την διαμονή του.

Στο χώρο της φυτείας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα εργαλεία – σύνεργα, κατάλληλα για την περιποίησή της, ενώ στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε μια αυτοσχέδια συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης και ένα κινητό τηλέφωνο.



Όπως προέκυψε από την έρευνα, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσαν δύο (2) καταδικαστικές Αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης (13) μηνών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θηβών.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.