Νεκρός 76χρονος μετά από καβγά με 28χρονο σε καφενείο




Στην σύλληψη ενός 28χρονου προχώρησαν σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία ηλικιωμένου μέσα σε καφενείο χθες βράδυ στο χωριό Ελαφοχώρι.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία, ο δράστης μετά από διαπληκτισμό για άγνωστη αιτία, χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο και το κεφάλι δύο ηλικιωμένους ηλικίας 69 και 76 ετών, που επίσης βρισκόταν στο καφενείο. Δυστυχώς, ο 76χρονος πέφτοντας στο έδαφος έχασε τις αισθήσεις του και κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο 69χρονος επίσης τραυματίστηκε. Ο 28χρονος απείλησε και άλλον θαμώνα του καφενείου, ενώ προκάλεσε και ζημιές στο κατάστημα και εξαφανίστηκε. Ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί και τον αναζήτησαν, με αποτέλεσμα τις πρωινές ώρες να συλληφθεί και να αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, απλής σωματικής βλάβης, απειλής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Το περιστατικό έχει σοκάρει όχι μόνο το χωριό, στο οποίο μένουν πλέον λίγοι κάτοικοι και κυρίως ηλικιωμένοι, αλλά και ολόκληρη την περιοχή.https://d327af863cd88771d88f07e55a0a19bb.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:



Συνελήφθη νυχτερινές ώρες της 16/17-6-2021, σε χωριό του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας ένας 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, απλή σωματική βλάβη, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.https://d327af863cd88771d88f07e55a0a19bb.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, σε καφενείο σε χωριό του Έβρου, ο δράστης μετά από διαπληκτισμό χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο και το κεφάλι δύο ημεδαπούς, ηλικίας 69 και 76 ετών, με αποτέλεσμα ο πρώτος να τραυματισθεί και ο δεύτερος να πέσει στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, ο δράστης απείλησε επίσης έναν ημεδαπό και προκάλεσε φθορές στο κατάστημα, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Μετά από σχετική καταγγελία για το συμβάν πραγματοποιήθηκαν αστυνομικές αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.