Παιχνίδι με τις κάρτες (Vol. 4)




Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης – Διάβασε εδώ ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για την betshop!

Δεν έχω λόγους (ακόμα) να αλλάξω το είδος του ειδικού στοιχήματος που έχω εμπλακεί στο Γιούρο διότι ως τώρα επιβεβαιώνεται. Η μελέτη των στατιστικών ανέδειξε δύο ματς σήμερα, το Αγγλία – Σκωτία και το Κροατία – Τσεχία.

Πρώτα το Αγγλία – Σκωτία. Τα στατιστικά τα μελέτησα και ως προς την επίδοση τους στα τελευταία ματς, ακολούθως σε μεγαλύτερο εύρος αγώνων και τέλος ως προς τις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Στο μεν πρώτο βλέπω πως η Αγγλία στα 14 τελευταία ματς που έδωσε δέχτηκε 11 κίτρινες και 3 κόκκινες (όλες στο UEFA Nations League). Η Σκωτία όμως σε 12 ματς δέχτηκε 22 κίτρινες, εκ των οποίων οι 16 σε 6 αγώνες για το UEFA Nations League. Στο δεύτερο, αν το σκαλίσουμε σε μεγαλύτερο εύρος αγώνων θα δούμε ότι οι μέσοι όροι τους δείχνουν σε 41 αγώνες για Αγγλία 1.24 κάρτες (51) και για Σκωτία σε 34 αγώνες μέσο όρο 1.56 (53). Όσον αφορά τα μεταξύ τους. Σε 7 ματς από το 1996 και μετά, η Αγγλία δέχτηκε 16 και η Σκωτία 14. Αξίζει ίσως να αναφερθεί πως σε αυτά τα 7 ματς τελευταία μεταξύ τους καμιά τους δε δέχτηκε κόκκινη. Ο συγκερασμός των στατιστικών μου δείχνει οριακά τη Σκωτία να δεχτεί τις περισσότερες κάρτες. Η απόδοση δείχνει ασύμφορη αλλά κρίνω πως η ανωτερότητα των Άγγλων θα υποχρεώσει τους Σκωτσέζους σε σκληρότερα μαρκαρίσματα.

Το δεύτερο ματς που έχει και πολύ καλύτερη απόδοση είναι αυτό ανάμεσα στη Κροατία και τη Τσεχία. Στα 15 τελευταία η Κροατία δέχτηκε 26 κίτρινες και μία κόκκινη. Αντίστοιχα η Τσεχία στα 13 τελευταία δέχτηκε μόλις 10 κίτρινες και μία κόκκινη. Σε μεγαλύτερο εύρος αγώνων, η Κροατία σε 41 αγώνες δέχτηκε μέσο όρο 1.71 (70) κάρτες, η δε Τσεχία σε 34 αγώνες δέχτηκε μέσο όρο 1.03 (35) κάρτες. Προφανές ότι πιο «κακούργοι» είναι οι Κροάτες. Εδώ δεν βάζω κανένα αγωνιστικό κριτήριο και δε κάνω καμία απολύτως παραδοχή. Πάω καθαρά στατιστικά σε συνδυασμό με την απόδοση που βλέπω συμφέρουσα. Ο μπουκ βέβαια βάζει μέσα το αγωνιστικό διότι βλέπει φαβορί τους Κροάτες οπότε τους δίνει αουτσάιντερ στις κάρτες.



Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Euro 2021 στο Foxbet.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.