Λάθος line στο BCL




Η Μπέτις πάλεψε, αλλά έχασε στις λεπτομέρειες από τη Σαραγόσα στο παιχνίδι που επέλεξα στην στήλη της Κυριακής, με αποτέλεσμα να μας χαλάσει το θετικό σερί των ταμείων. Επιστροφή στην δράση σήμερα, σε μια μέρα γεμάτη με αγώνες σε EuroLeague, EuroCup και Basketball Champions League.

Γράφει ο Στέφανος Μαρολαχάκης

Μάθε τα πάντα για τα kazino και κέρδισε

Θα αφήσω στην άκρη την EuroLeague, καθώς τα πρώτα παιχνίδια της «διαβολοβδομάδας» είναι πάντα πονηρά, αλλά και το EuroCup, όπου δεν προκύπτει κάποια μεγάλη ευκαιρία και θα ασχοληθώ με ένα ειδικό στοίχημα από τον αγώνα Τουρκ Τέλεκομ – Στρασμπούργκ για το Basketball Champions League (δείτε το αφιέρωμα για τη φάση των 16 του BCL με ανάλυση των ομίλων και μακροχρόνιες επιλογές).



Είναι ένα παιχνίδι για τον όμιλο της ΑΕΚ. Η Τουρκ Τέλεκομ αναμένεται να παρουσιαστεί ιδιαίτερα διαφορετική στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης, αφού μπορεί να αποχώρησε ο Μάικλ Έρικ για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά αποκτήθηκαν οι… Ευρωλιγκάτοι Μάρκους Φόστερ και Τζόνι Ο’Μπράιαντ από Παναθηναϊκό και Ερυθρό Αστέρα αντίστοιχα. Η προσθήκη του Φόστερ δίνει μία επιπλέον λύση στην περιφέρεια και αλλάζει τις ισορροπίες όσον αφορά το rotation της ομάδας της Άγκυρας.

Ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού είναι προφανώς ψηλά στην ιεραρχία, μαζί με τον Νικ Τζόνσον και μπροστά από τους Μουχάμεντ Μπαϊγκούλ και Καμάρ Μπόλντγουιν. Ο τελευταίος είναι rookie στα ευρωπαϊκά γήπεδα και φέτος έχει μόνο… εκλάμψεις με καλές εμφανίσεις, καθώς σε γενικές γραμμές δεν έχει βοηθήσει πολύ την Τουρκ Τέλεκομ. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα εννιά ματς που έχει αγωνιστεί μέσα στο 2021, έχει ξεπεράσει τους 7 πόντους μόνο σε δύο, σε αυτά που δεν αγωνίστηκε ο Μουχάμαντ Μπαϊγκούλ και προφανώς δεν υπήρχε ακόμα στο ρόστερ ο Μάρκους Φόστερ.

Θεωρώ ότι ο χρόνος συμμετοχής του Μπόλντγουιν θα μειωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και έτσι το 2.00 που βρίσκω στο Under 8.5 για τους πόντους του Αμερικανού με καλύπτει και μπαίνει στις επιλογές μου.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για τo Basketball Champions League στο Foxbet.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.