Ανοιχτό ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια, ισχυρό αουτσάιντερ στη Βαρκελώνη




Απ’ όλα έχει ο στοιχηματικός…μπαξές της Τετάρτης. Αθηναϊκό ντέρμπι που μπορεί να κρίνει μέχρι και τον τίτλο, παραδοσιακό ντέρμπι του Λίβερπουλ με βαθμολογικό κίνητρο, ανοιχτή ρεβάνς για το Κύπελλο στην Ιταλία. Εκεί όπου πιθανολογούμε, ότι θα έχουμε μάχη μέχρι τέλους είναι στη Βαρκελώνη, με τον Ολυμπιακό να θέλει να δείξει τα… δόντια του στην Μπαρτσελόνα, στο 1ο παιχνίδι της σειράς.

ΔΕΣ ΕΔΩ: Αναλυτική αξιολόγηση του winmasters casino live

888. ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (20:30)

Με ανατροπή, έστω και στα τελευταία λεπτά, η ΑΕΚ πέρασε από τον Άρη και ετοιμάζεται, ίσως, για το σημαντικότερο παιχνίδι των πλέι οφ. Η Ένωση ευνοήθηκε και από την ήττα του ΠΑΟΚ στο Φάληρο, θα μπει μόνο για τη νίκη. Το ίδιο θα κάνει, βέβαια, και το «τριφύλλι» που διέσυρε εκτός τη Λαμία, με…σεληνιασμένο Ιωαννίδη. Με τα επιθετικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού σχεδόν δεδομένο, δεν βλέπουμε τρόπο να μην επιβεβαιωθεί το Over 2,5 στο 1.95.



ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ: Πως να δεις δωρεάν* το αποψινό αθηναϊκό ντέρμπι!

5377. Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός (22:00)

Δυσάρεστη είδηση προέκυψε στους πρωταθλητές Ελλάδας, που θα παίξουν το 1ο ματς με τη Μπαρτσελόνα χωρίς τον αρχηγό-ηγέτη Παπανικολάου που ταλαιπωρείται από ίωση. Χρειαζόταν περισσότερο ψυχολογικά, αλλά και πάλι υπάρχουν προσωπικότητες, ετοιμοπόλεμος κι ο Γουόκαπ. Πολύ δυνατή έδρα το Palau Blaugrana, αλλά ακόμα και ο κόουτς των Ισπανών αναγνωρίζει το δύσκολο έργο απέναντι στην άμυνα των «ερυθρόλευκων». Δεν έχει τίποτα να φοβηθεί ο Ολυμπιακός αν μείνει συμπαγής μέχρι τέλους, το +5.5 μοιάζει εφικτό για τους Πειραιώτες και πληρώνει στο 1.88.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.