Ηλεκτρονικά τσιγάρα με χασισέλαιο για επώνυμους των νοτίων προαστίων




Γόνοι γνωστών οικογενειών των νοτίων προαστίων με αδυναμία στον… αθλητισμό και το… ηλεκτρονικό τσιγάρο ήταν οι πελάτες του διδύμου που συνέλαβε η δίωξη ναρκωτικών στην περιοχή της Γλυφάδας.

Οι δυο νεαροί είχαν βρει μια εξαιρετική πατέντα για να μοσχοπουλάνε την παράνομη πραμάτεια τους… Φιαλίδια με πανάκριβο χασισέλαιο προερχόμενο από την Ισπανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του astinomiko.gr, ο 27χρονος Αλβανός εδώ και αρκετό καιρό είχε γίνει διάσημος στα παραλιακά μαγαζιά και «στέκια» και είχε βρει έναν τρόπο να προμηθεύει την πελατεία του χωρίς να τον υποψιάζεται κανείς. «Έβαζε το χασισέλαιο μέσα στα ηλεκτρονικά τσιγάρα που έχουν γίνει πολύ δημοφιλή και έτσι, όσοι το πλήρωναν μέχρι και εκατό ευρώ το ένα, είχαν ελάχιστες πιθανότητες να συλληφθούν για κατοχή ναρκωτικών ουσιών» λέει αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών.

Ο ένας από τους δυο συλληφθέντες γνώριζε πολλούς νεαρούς με «βαριά» πορτοφόλια, μετά το τέλος του παιχνιδιού τους σε γήπεδα ποδοσφαίρου 5 Χ 5 που ανήκουν σε γνωστό παλαίμαχο ποδοσφαιριστή. Συνεργός του, ένας συνομήλικος οδηγός ταξί ο οποίος φέρεται να έκανε δρομολόγια για να διακινεί το χασισέλαιο αλλά και τις ποσότητες υδροπονικής καλλιέργειας (skunk). Σύμφωνα με την αστυνομία, «ο 27χρονος επιβαίνοντας σε ταξί κατελήφθη να παραλαμβάνει από τον αλλοδαπό χάρτινη σακούλα που περιείχε -4.210- γραμμ. κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (skunk) προς περαιτέρω διακίνηση. Ενώ, ο αλλοδαπός κατελήφθη να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση προς τρίτους στην οικία του στη Γλυφάδα -82- στειλεούς με χασισέλαιο».



Οι αστυνομικοί της Δίωξης ναρκωτικών κατάσχεσαν τα δυο «επιχειρησιακά» αυτοκίνητα των νεαρών, ένα ΙΧ και ένα ταξί, αλλά και το κινητό τηλέφωνο του 27χρονου Αλβανού με τις… ενδιαφέρουσες επαφές. «Είναι θέμα του ανακριτή αν θα θελήσει να καλέσει τα ονόματα που περιλαμβάνονται στις επαφές του τηλεφώνου. Μπορεί να είναι απλοί γνωστοί ή και πελάτες του διδύμου» λέει αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών.

Συνολικά, κατασχέθηκαν:

κάνναβη υδροπονικής καλλιέργειας ( skunk ) βάρους -4.210- γραμμ.,

82 στειλεοί με χασισέλαιο,

2 μαχαίρια,

2 “επιχειρησιακά” οχήματα (Δ.Χ.Ε. και Ι.Χ.Ε.),

ζυγαριά ακριβείας,

συσκευή εντοπισμού και

830 ευρώ.

Σε βάρος των νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον ανακριτή. Μετά την απολογία τους, ο 27χρονος Αλβανός προφυλακίστηκε. Πηγή: astinomiko.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.