Πέρασε του Κονδύλη – Aνοικτή η “Ακτή του Ήλιου”




Ανοικτή είναι από το μεσημέρι της Κυριακής η οργανωμένη παραλία “Ακτή του Ήλιου” που παρέμενε εδώ και μήνες κλειστή και τις ηλιόλουστες χειμωνιάτικες μέρες, ο κόσμος συνωστιζόταν στην δημοτική πλαζ.

Ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, έδωσε εντολή να ανοίξει η Ακτή, αφού ουσιαστικά δεν υπήρχε καμία νόμιμη και λογική απόφαση που να την κρατάει κλειστή, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συνθήκες έκτακτης ανάγκης (στην διπλανή παραλία γινόταν ο μεγάλος χαμός – Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ)

Με το που άνοιξε η πόρτα, δεκάδες πολίτες μπήκαν στην “Ακτή του Ήλιου” με αποτέλεσμα μέσα σε λίγη ώρα να αποσυμφορηθεί η δημοτική πλαζ.

Η ευθύνη για τις οργανωμένες παραλίες είναι της ΕΤΑΔ (Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου). Τις έχει μισθώσει σε επιχειρηματικά σχήματα, λειτουργούν το καλοκαίρι και τον χειμώνα που κλείνουν ως επιχειρήσεις, είναι ανοιχτές για να κολυμπάει ελεύθερα ο κόσμος. Αν δούμε ότι επικρατεί συγχρωτισμός, εδώ στην δημοτική παραλία, θα σπάσουμε τα λουκέτα για να μπει ο κόσμος μέσα και να μοιραστεί, γιατί δημιουργούνται συνθήκες έκτακτης ανάγκης” είχε δηλώσει χθες ο δήμαρχος (δείτε εδώ το ρεπορτάζ)



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.