Παραλία Αλίμου: “Επιτρέπεται η κολύμβηση – Απαγορεύεται η παραμονή στην Ακτή”




“Επιτρέπεται η κολύμβηση – Απαγορεύεται η παραμονή στην Ακτή” γράφει το πανό που τοποθέτησε ο δήμος Αλίμου στις παραλίες της πόλης για την αποφυγή του συγχρωτισμού. Οι υψηλές θερμοκρασίες έβγαλαν τον κόσμο στη θάλασσα και από νωρίς το πρωί, κλιμάκια του δήμου βρίσκονταν στη δημοτική πλαζ και στον παραλιακό πεζόδρομο.

“Παράκληση προς όλους να βάλουμε πλάτη, να προσέξουμε, να βοηθήσουμε για να ξεκοκκινήσουμε την Αθήνα” δήλωσε στα τηλεοπτικά συνεργεία ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης

Ο δήμαρχος εξηγεί στους ανθρώπους του δήμου ότι θα πρέπει να υπενθυμίζουν διακριτικά στους πολίτες να προσέχουν. Την ευθύνη για τη δράση στην παραλία είχαν ο αντιδήμαρχος Αρτέμης Καραμολέγκος και ο δημοτικός σύμβουλος, υπεύθυνος για τη δημοτική αστυνομία, Γιάννης Βέργης

“Να έρχεται ό κόσμος να κάνει το μπάνιο του, από τις γύρω περιοχές, όχι όμως από μακριά. Κλιμάκια από τον δήμο κάνουν ελέγχους, μιλάμε με τον κόσμο τους εξηγούμε και τους υπενθυμίζουμε ότι χρειάζεται να προσέχουν. Ο στόχος δεν είναι να δίνουμε πρόστιμα. Έχουμε ζητήσει να ανοίξουν οι ακτές που έχουν κλείσει κακώς και αυθαίρετα, όπως η “Ακτή του Ήλιου”. Δεν είναι δυνατόν να επιτρέπεται η κολύμβηση και να βρίσκει ο κόσμος μια κλειστή πόρτα χωρίς να εξηγεί κανείς σε κανένα σε ποιο νόμο βασίζεται αυτή η απόφαση.



Η ευθύνη για τις οργανωμένες παραλίες είναι της ΕΤΑΔ (Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου). Τις έχει μισθώσει σε επιχειρηματικά σχήματα, λειτουργούν το καλοκαίρι και τον χειμώνα που κλείνουν ως επιχειρήσεις, είναι ανοιχτές για να κολυμπάει ελεύθερα ο κόσμος. Αν δούμε ότι επικρατεί συγχρωτισμός, εδώ στην δημοτική παραλία, θα σπάσουμε τα λουκέτα για να μπει ο κόσμος μέσα και να μοιραστεί, γιατί δημιουργούνται συνθήκες έκτακτης ανάγκης”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.