Απανωτά “χαστούκια” σε συνδικαλίστρια από ΠΟΕ-ΟΤΑ και Υπουργείο Εσωτερικών




Πριν από λίγο καιρό είχαμε δημοσιεύσει την επιστολή της πλειοψηφίας του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αλίμου, η οποία καταδίκαζε μέλος της, αποκαλώντας την “συνδικαλιστικό κλόουν” και κατονομάζοντας σειρά από αντικανονικές ενέργειές της σε ένα πολυσέλιδο κείμενο.

Τότε η συνδικαλίστρια μας έστειλε επιστολή, απαιτώντας να “κατεβάσουμε” την Ανακοίνωση των συναδέλφων της, στους οποίους μάλιστα έστειλε και Εξώδικο. Φυσικά, δεν κατάφερε να μας ‘φιμώσει’.

Πριν προλάβει να “στεγνώσει” το μελάνι του κειμένου μας, δύο νέα αλλεπάλληλα “χαστούκια” ήρθαν να εκθέσουν τη συγκεκριμένη συνδικαλίστρια:

Πρώτα, η ΠΟΕ-ΟΤΑ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καυτηριάζει και καταδικάζει τις ενέργειες και τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου μέλους της.



Έπειτα, το Υπουργείο Εσωτερικών, στο οποίο η συνδικαλίστρια είχε προσφύγει για να καταγγείλει τον Δήμο Αλίμου, απέρριψε τους ισχυρισμούς της και επιβεβαίωσε ότι σωστά ο Δήμος Αλίμου της απέρριψε την άδεια ειδικού σκοπού που ζητούσε.

Το ερώτημα που προκύπτει για κάθε λογικό άνθρωπο είναι: με τέτοια φτώχεια και καταστροφή που έχει πλήξει την κοινωνία, με τόσους ανθρώπους να μένουν άνεργοι ή να είναι υποχρεωμένοι να ζήσουν με 530 € το μήνα, με τόσες επιχειρήσεις να κλείνουν και με ελεύθερους επαγγελματίες να μην μπορούν να βιοποριστούν, είναι δυνατόν ορισμένοι δημόσιοι υπάλληλοι, που έχουν εξασφαλισμένο τον μισθό και τη δουλειά τους, να ψάχνουν τρόπους για να μην εργάζονται και ταυτόχρονα να μην χρεώνονται και άδεια; Δεν καταλαβαίνουν ότι προκαλούν το δημόσιο αίσθημα και δείχνουν τεράστια αναλγησία απέναντι στο κοινωνικό σύνολο;

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.