Άλιμος: Είναι παράνομο να δημοσιεύεις επίσημη ανακοίνωση παράταξης σωματείου εργαζομένων;




Με αφορμή τη δημοσίευση στο notia.gr, επίσημης ανακοίνωσης της Συνδικαλιστικής Ανατροπής Δήμου Αλίμου με τίτλο «Το ΜΕΤΑ Αλίμου και οι συνδικαλιστικοί κλόουν είναι ψεύτες και επικίνδυνοι!», η επικεφαλής της συνδικαλιστικής παράταξης ΜΕ.Τ.Α. Εργαζομένων Δήμου Αλίμου, Αναστασία Παπαχρίστου μας ζητά να αποσύρουμε την ανάρτηση και αν δεν το κάνουμε θα ακολουθήσει τη νόμιμη διαδικασία εναντίον μας.

Κα Παπαχρίστου, μπορείτε να μας στείλετε την απάντησή σας στην ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Συνδικαλιστικής Ανατροπής Δήμου Αλίμου, την οποία θα δημοσιεύσουμε. Εκτός από την ειδησεογραφική ιστοσελίδα μας, θα ακολουθήσετε τη νόμιμη διαδικασία και για τους συναδέλφους σας, που εξέδωσαν την ανακοίνωση αυτή;

Η επιστολή της κας Παπαχρίστου στο notia.gr:

Με το παρόν, σας καλώ να αποσύρετε άμεσα την από 16-1-2021 ανάρτηση (https://www.notia.gr/2021/01/to-meta-alimoy-kai-i-syndikalistiki-kl/), ενός βάναυσα προσβλητικού της προσωπικότητάς μου κειμένου, υπό τον τίτλο «Το ΜΕΤΑ Αλίμου και οι συνδικαλιστικοί κλόουν είναι ψεύτες και επικίνδυνοι!», που φέρεται υπογραφέν από δημοτικούς υπαλλήλους του Δήμου Αλίμου.
   Λυπάμαι για την επιλογή σας αυτή, να υιοθετήσετε -αναρτώντας το στην εμφανιζόμενη ως ενημερωτικού χαρακτήρα ιστοσελίδα σας- ένα κείμενο που σε κάθε σχεδόν παράγραφό του μετέρχεται άθλιες ύβρεις και παραθέτει σειρά συκοφαντικών ισχυρισμών για το πρόσωπό μου ως εργαζόμενης και ασκούσας το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της συνδικαλιστικής δράσης. Χωρίς μάλιστα να τηρήσετε ούτε κατ’ ελάχιστον τη δημοσιογραφική δεοντολογία και να εξετάσετε τη βασιμότητα ή μη των προσβλητικών αυτών ισχυρισμών, παρέχοντας την ευκαιρία στο θύμα της αήθους αυτής επίθεσης, να εκφραστεί πριν την ανάρτηση.
   Σε περίπτωση που δεν ανταποκριθείτε άμεσα στο αίτημά μου αυτό, σας ενημερώνω ότι θα ακολουθήσω πάραυτα τη νόμιμη διαδικασία εναντίον σας, για την αποκατάσταση της τρωθείσας τιμής και υπολήψεώς μου, προερχόμενης από την ανάρτησή σας αυτή.
   Αναστασία Παπαχρίστου Δημοτική Υπάλληλος Αλίμου – Επικεφαλής της συνδικαλιστικής παράταξης ΜΕ.Τ.Α. Εργαζομένων Δήμου Αλίμου



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.