Ανδρέας Κονδύλης: “Ελπίζω σύντομα να μπορέσουμε και εμείς στον Άλιμο να αποκτήσουμε το δικό μας κοιμητήριο” (VIDEO)




Ο δήμαρχος Αλίμου παραβρέθηκε χθες το απόγευμα στα θυρανοίξια του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών με τα οποία ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του το νέο κοιμητήριο του Δήμου Γλυφάδας.

“Η κοινωνία της Γλυφάδας ανακουφίζεται, ελπίζω σύντομα να μπορέσουμε και εμείς στον Άλιμο να αποκτήσουμε το δικό μας κοιμητήριο” είπε στο NOTIA.GR, ο Ανδρέας Κονδύλης

«Δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα αισθανόμουν τόση χαρά σε ένα κοιμητήριο. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η γειτονική πόλη της Γλυφάδας μετά από μια τεράστια προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής, εγκαινίασε απόψε το κοιμητήριο και κάνει τα Θυρανοίξια του ναού».

Είναι ένα κοιμητήριο που λύνει ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλες οι πόλεις, χρειάστηκε πάρα πολύς κόπος, μάθαινα από κοντά τους αγώνες του δημάρχου Γλυφάδας και είμαι πολύ περήφανος που το κατάφερε”

Ο Άλιμος είναι η μοναδική πόλη της Νότιας Αθήνας που δεν διαθέτει νεκροταφείο. Οι συγγενείς των ανθρώπων που «φεύγουν» από τη ζωή, μέσα στον πόνο τους, χρειάζεται να κάνουν και ένα αγώνα δρόμου για να βρουν τάφο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι νεκροί μένουν 3 και 4 ημέρες στα ψυγεία των γραφείων τελετών, μέχρι να βρεθεί σε κάποιο κοιμητήριο γειτονικών δήμων, χώρος για να ταφούν.

Και αυτό γίνεται τις περισσότερες φορές με την παρέμβαση του ίδιου του δημάρχου στον οποίο προσφεύγουν οι συγγενείς των νεκρών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.