Γλυφάδα: Νέας γενιάς φωτιστικά για εξοικονόμηση ενέργειας
ledgly

Με γοργούς ρυθμούς εκσυγχρονίζεται και επεκτείνεται ο δημοτικός φωτισμός στη Γλυφάδα. Με το έργο του Δήμου Γλυφάδας, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, επιτυγχάνεται ο καλύτερος και ταυτόχρονα πιο οικονομικός φωτισμός της πόλης, με την αντικατάσταση φωτεινών λαμπτήρων και την τοποθέτηση νέων εκεί που δεν υπήρχαν.
Ήδη, το έργο έχει προχωρήσει περιμετρικά του Γκολφ στις οδούς Τσιτσάνη, Μιαούλη και Κανάρη και έχει ολοκληρωθεί στις οδούς Ελευθέρου Ανθρώπου, Αρτέμιδος, Φοίβης, καθώς και στην πλατεία Νυμφών. Τα συνεργεία αναβάθμισης του δημοτικού φωτισμού συνεχίζουν στις οδούς Λαμπράκη, Κωνσταντίνου Αθανάτου, Αγίου Νεκταρίου και Διαδόχου Παύλου.

Με την προσπάθεια αυτή η δημοτική αρχή εξοικονομεί σημαντικά κονδύλια από τη μείωση του κόστους κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ φωτίζει ολόκληρες γειτονιές που μέχρι πρόσφατα ήταν στο σκοτάδι. Μέσω των ολοκληρωμένων παρεμβάσεων στα υφιστάμενα κύρια δίκτυα δημοτικού φωτισμού, η εξοικονόμηση ενέργειας μπορεί να ανέλθει ακόμα και σε 60%, εξασφαλίζοντας τη βελτιωμένη ποιότητα φωτισμού των κοινόχρηστων χώρων, την οικονομική αποδοτικότητα προς όφελος του Δήμου και τη μείωση εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.

«Νοικοκυρεύουμε το Δήμο μας και βελτιώνουμε την εικόνα της πόλης, προσφέροντας καλύτερες υπηρεσίες με πιο οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο στους δημότες. Φωτίζουμε αποτελεσματικά όλη τη Γλυφάδα, ώστε να βελτιωθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

Η προσπάθεια ξεκίνησε την περασμένη χρονιά, με την αντικατάσταση παλαιών και ενεργοβόρων φωτιστικών σε κεντρικούς δρόμους και στις πλατείες της πόλης, με φωτιστικά νέας τεχνολογίας, που διαθέτουν λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.