Κυριακή 10 Απριλίου: “Glyfada Βίκος Street Relays”
Για τον τομέα Αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας  το «Glyfada Βίκος Street Relays» στηρίζεται στο τετράπτυχο που περιλαμβάνει αθλητισμό, αλληλεγγύη, ψυχαγωγία και εκπαίδευση.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 10 Απριλίου (11:30 π.μ.- 1:30 μ.μ.) με σημείο εκκίνησης το Παλιό Δημαρχείο, από τον Δήμο Γλυφάδας σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Ερμής 1877 και έχει σκοπό την ενίσχυση του έργου του σωματείου «Make A Wish».

Κατά τη διάρκεια της  παρουσίασης μίλησαν ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, η γενική διευθύντρια του «Make a Wish» Σάντρα Ζαφειροπούλου, ο διευθυντής του «Street Relays» Λευτέρης Πλακίδας, ο εκπρόσωπος του Γ.Σ. Γλυφάδας (στίβος) Δημήτρης Κλάδης, ο παραολυμπιονίκης Μάκης Καλαράς, οι αθλήτριες του Γ.Σ Γλυφάδας (στίβος) Λία Ζυγόρη και Γεωργία Αρσενίου, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας της εταιρείας «Βίκος» Νατάσα Κρέντζ, ο υπεύθυνος του τμήματος Μάρκετινγκ της Renault Ιάκωβος Κρομμύδας και η εκπρόσωπος δημοσίων σχέσεων της NOVA Τίνα Κουτσογιάννη.“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου

«Είναι τιμή μας η Γλυφάδα να φιλοξενεί αυτή τη σημαντική διοργάνωση. Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε το «Βίκος Street Relays» που μετά από ένα οδοιπορικό σ’ όλη τη χώρα να κάνει στάση στην πόλη μας» τόνισε ο δήμαρχος  Γιώργος Παπανικολάου και συμπλήρωσε: «Είναι αυτονόητη η δέσμευση μας για ουσιαστική βοήθεια στη διεξαγωγή της διοργάνωσης που δεν είναι μια απλή σκυταλοδρομία αλλά πρόκειται για έναν αγώνα αλληλεγγύης και προσφοράς σε παιδιά που ψάχνουν να πιάσουν τη σκυτάλη της ελπίδας».
Η κα. Ζαφειροπούλου του «Make a wish» αφού ευχαρίστησε του διοργανωτές δήλωσε ότι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την εκπλήρωση ευχών παιδιών που αντιμετωπίζουν μια απειλητική ασθένεια.
Ο κ. Πλακίδας αναφέρθηκε στους όρους συμμετοχής αλλά και στις διαδρομές.

Όπως είπε θα διεξαχθούν σκυταλοδρομίες 4×50μ., 4×100μ., 4×2500μ., 2×5000μ. και ατομικός αγώνας τρεξίματος 10 χλμ και η συμμετοχή θα είναι 3 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο ΔΑΚ «Μάκης Λιούγκας», στα καταστήματα της Forthnet και στην πλατφόρμα register.relays.gr.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.