Γκρεμίστηκε οριστικά ο μύθος της «δυναστείας Νάστου»
Μετά από 30 χρόνια σκληρών πολιτικών και δικαστικών αγώνων των Δήμων: Ηλιούπολης, Αργυρούπολης-Ελληνικού και Αλίμου, ενάντια στους κληρονόμους Νάστου, επιτέλους  οι καταπατημένες εκτάσεις αποδίδονται στους δημότες. 
Προ ημερών δημοσιεύθηκε η υπ΄αριθμ. 257/2016 Απόφαση του Εφετείου Αθηνών, η οποία, όπως ακριβώς και η πρωτόδικη, δικαίωσε το Ελληνικό Δημόσιο και τους Δήμους και απέρριψε στο σύνολό τους τις παράνομες διεκδικήσεις των κληρονόμων Νάστου, καθώς όπως αποδείχθηκε οι δικαιοπάροχοι Αλέξιος και Κωνσταντίνος είχαν καταπατήσει τις τεράστιες αυτές δημόσιες εκτάσεις στα όρια των τριών παραπάνω Δήμων.

Οι αγώνες αυτοί ξεκίνησαν με πρωτοβουλία του αείμνηστου Δημάρχου Ηλιούπολης Δημήτρη Κιντή, αλλά και του Δημάρχου Αργυρούπολης Δημητρίου Ευσταθιάδη, η συμβολή των οποίων στην αποκάλυψη και την κατάλυση  της καταπάτησης υπήρξε κεφαλαιώδης. Τον αγώνα συνέχισαν με αμείωτη ένταση και όλοι οι μετέπειτα Δήμαρχοι μέχρι και σήμερα, με σύμπνοια, αποφασιστικότητα και επιμονή.
Kρίσιμη και καθοριστική υπήρξε και η αγωνιστική συμμετοχή των πολιτών των Δήμων στην υπεράσπιση, προστασία και κατοχύρωση της Δημόσιας Περιουσίας.
Κατ΄αυτόν τον τρόπο δικαιώθηκε ο αγώνας και γκρεμίστηκε οριστικά ο μύθος της «δυναστείας Νάστου», που είχαν το θράσος να θέσουν σε διεκδίκηση δημόσια ακίνητα σε πολλά από τα οποία έχουν ανεγερθεί κοινωφελή κτίρια και εγκαταστάσεις.
Απομένει πλέον και συνεχίζεται ενώπιον του Ποινικού Εφετείου Αθηνών η δίκη των κληρονόμων Νάστου, προκειμένου αυτοί να λογοδοτήσουν για βαρύτατες κακουργηματικές πράξεις σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου και των Δήμων μας.

O Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος, μετά από την δικαίωση αυτή, τόνισε ότι είναι εξαιρετικά επίκαιρη, δίκαιη και επιβεβλημένη η μεταβίβαση από την πολιτεία, της κυριότητας των δημοσίων ακινήτων στους Δήμους μας, προκειμένου να αξιοποιηθούν κατά τον βέλτιστον τρόπο υπέρ των πολιτών και των τοπικών κοινωνιών, τόσο με την βελτίωση των απαραίτητων υποδομών όσο και με την περιβαλλοντική αναβάθμιση της πόλης.Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards

 Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.