Οι μαθητές κοντά στους πρόσφυγες!




Η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας και οι σχολικές επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, συλλέγουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, ρούχα και παιχνίδια για τους πρόσφυγες.

Όσα σχολεία επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση αυτή να το δηλώσουν έως την Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016 και  να   συγκεντρώσουν τρόφιμα στους χώρους των σχολείων από όπου, με τη βοήθεια του Δήμου και συνοδεία αντιπροσωπείας από τα σχολεία, θα μεταφερθούν στο χώρο φύλαξης και διανομής της Περιφέρειας Αττικής στο γήπεδο TAE KWON DO στο Φάληρο   καθώς επίσης και στο χώρο του Πρώην Αεροδρομίου του Ελληνικού όπου θα διατεθούν στους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στις εκεί εγκαταστάσεις.

Η μετάβαση και παράδοση του υλικού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016  για την οποία θα ακολουθήσει ειδική έγγραφη ενημέρωση εντός της επόμενης εβδομάδας.

Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία απευθυνθείτε στον Προϊστάμενο του τμήματος Παιδείας κ.Παντελή Βασιλακόπουλο στο τηλέφωνο 2132019911

 Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.