Εργαστήρι Φωτογραφίας στο Media Lab
Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-Γρηγόρης Γρηγορίου» ανταποκρινόμενος στο αίτημα πολλών πολιτών, ξεκινά μαθήματα φωτογραφίας στο χώρο του Media Lab της Δημοτικής Βιβλιοθήκης  (κτίριο ΟΤΕ – Νικομάχου 18).

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Το Εργαστήρι Φωτογραφίας του Δήμου Ηλιούπολης απευθύνεται σε εφήβους (από 13 ετών) και σε ενήλικες, που αναζητούν την έκφραση μέσα από την φωτογραφική εικόνα. Τα μαθήματα  θα τους βοηθήσουν να εξοικειωθούν με θεωρητικές και βασικές τεχνικές γνώσεις, τις οποίες στη συνέχεια θα μπορούν να εφαρμόσουν πρακτικά -σε εσωτερικές και εξωτερικές φωτογραφήσεις- ώστε να αποκτήσουν άνεση και εξοικείωση με τη φωτογραφική μηχανή και τις λειτουργίες της. Παράλληλα θα γνωρίσουν την πλούσια ιστορία σχετικά με το ταξίδι του φωτογραφικού ειδώλου και το πώς αυτό κατέληξε να αιχμαλωτιστεί στο φιλμ ή στον υπολογιστή.

Τα μαθήματα, συνολικής διάρκειας ενός έτους, θα πραγματοποιηθούν σε δύο κύκλους. Ο α’ κύκλος θα  ξεκινήσει το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 και η συνδρομή συμμετοχής είναι  10€ μηνιαίως.

 Εγγραφές

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής είτε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης  από  Δευτέρα έως Παρασκευή, (κτίριο ΟΤΕ – Νικομάχου 18) και ώρες 9:00 έως 15:00, είτε να τη στείλουν ηλεκτρονικά στο email:[email protected], είτε με αποστολή fax στο 210 9940105.

  • Απαραίτητη είναι η προσκόμιση/αποστολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας και ενός λογαριασμού (ΔΕΗ ή ΟΤΕ) που να αποδεικνύει ότι ο ενδιαφερόμενος είναι κάτοικος Ηλιούπολης.
  • Προηγούνται οι κάτοικοι και οι δημότες Ηλιούπολης.

  • Εκτυπώστε την αίτηση εγγραφής εδώ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.