Έπιασαν τον “Τσάκι Τσαν” στη Βούλα




Στην περιοχή της Βούλας πιάστηκε σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, ένας από τους καταζητούμενους κακοποιούς “φαντάσματα”. Πρόκειται για τον 50χρονο Γιώργο Π…., γνωστό και ως “Τσάκι Τσαν” στην κοινωνία της νύχτας και του υπόκοσμου, ο οποίος είχε κατηγορηθεί το 2011 από το τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας ως αρχηγός μιας πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης μπράβων και διακινητών όπλων.

Πιο συγκεκριμένα, οι κατηγορίες που είχαν αποδοθεί σε αυτόν και στους συνεργούς του ήταν για, “εγκληματική οργάνωση”, “εκβίαση κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία”, “πλαστογραφία πιστοποιητικών”, “απάτη”, “παράβαση του νόμου περί όπλων και εκρηκτικών”, “παράβαση του κώδικα νόμων για τα ναρκωτικά”, καθώς και για “νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ”.

Ο … “Τσάκι Τσαν” φέρεται από τα στοιχεία της τότε δικογραφίας να είχε απλώσει δίχτυ προστασίας σε νυχτερινά κέντρα και καταστήματα της Αθήνας, του Πειραιά και ακόμα σε Περιστέρι, Πετρούπολη, Καματερό και Κορωπί.

Τον περασμένο Νοέμβριο έγινε η δίκη του χωρίς ο ίδιος να εμφανιστεί και καταδικάστηκε σε 38 χρόνια (25 έτη) κάθειρξη.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.