“Σοβαρό ηθικό ζήτημα για τον δήμαρχο”




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Σε πρώτο βαθμό για το αδίκημα της οικονομικής απάτης καταδικάστηκε ειδικός συνεργάτης του Γιάννη Κωνσταντάτου με ευθύνη στον τομέα των οικονομικών! Η απόφαση δεν έχει τελεσιδικήσει καθώς ασκήθηκε έφεση.
 Ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης στο δικαστήριο, προκύπτει το ερώτημα με τι κριτήρια τον προσέλαβε ο Γιάννης Κωνσταντάτος και γιατί αγνόησε την εμπλοκή του σε υπόθεση οικονομικής απάτης;

Πόσω μάλλον, όταν ο συγκεκριμένος συνεργάτης ουσιαστικά είναι αργόμισθος καθώς εμφανίζεται στο δημαρχείο για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη χάση και στη φέξη. Αμείβεται όμως κάθε μήνα από το ταμείο του δήμου.

Είναι γνωστό ότι οι ειδικοί συνεργάτες δεν έχουν το ωράριο των υπαλλήλων, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορεί να προσλαμβάνονται για να παρέχουν τις υπηρεσίες τους από «το σπίτι». Οι άλλοι ειδικοί συνεργάτες – ανεξάρτητα από την ποιότητα του έργου τους – δίνουν καθημερινά το παρών.

Ο συνεργάτης του δημάρχου είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιάννη Κωνσταντάτου την προηγούμενη δημοτική περίοδο και παραιτήθηκε επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, αφού έχασε τη θέση που κατείχε σε τραπεζικό οργανισμό.

Και ας μη μας πει ο Γιάννης Κωνσταντάτος αυτά που είχε απαντήσει στο δημοτικό συμβούλιο, ότι δηλαδή «είναι δικαίωμά του να πάρει αυτούς που θέλει για συνεργάτες του» που συγκεντρώνουν τα πυρά της αντιπολίτευσης, γιατί «δουλεύουν, είναι παραγωγικοί και αποτελεσματικοί».

Τι έργο παράγει και για ποια υπηρεσία αμείβεται ο ειδικός αυτός συνεργάτης που τον κάνει περήφανο; 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.