Mαστροκώστα και Φουρέιρα, βγήκαν για ψώνια στη Γλυφάδα (EIKONEΣ)




Είναι μια γυναίκα με ξεχωριστό στιλ, που φαίνεται ακόμα και το πρωί που βγαίνει για ψώνια και δουλειές στη Γλυφάδα.

Και ενώ άλλες στη θέση της θα προτιμούσαν ένα πιο απλό outfit, με φόρμες και αθλητικά παπούτσια, η Γωγώ Μαστροκώστα για μία ακόμη φορά μοίρασε «εγκεφαλικά»…

Ντυμένη στην πένα, με εφαρμοστό κολάν που αναδείκνυε το αδυνατισμένο κορμί της, πανύψηλα μποτάκια και πανάκριβη τσάντα στα χέρια, το πρώην μοντέλο-γυμνάστρια έκανε την πιο ροκ και στιλάτη εμφάνισή της.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Και να τη δεις να περνάει από δίπλα σου, σίγουρα δεν θα την αναγνωρίσεις, όταν είναι κρυμμένη κάτω από τα μαύρα γυαλιά της και το τυλιγμένο κασκόλ στο λαιμό της.

Ο φακός του govastileto.gr απαθανάτισε την Ελένη Φουρέιρα σε έξοδό της για ψώνια στη Γλυφάδα, μη θέλοντας όμως να δώσει στόχο στους θαυμαστές της, προσπαθώντας με το ντύσιμό της να περάσει απαρατήρητη. Και τα κατάφερε μία χαρά αφού η εικόνα της αυτή δεν θυμίζει σε τίποτα τη λαμπερή show woman επί πίστας.

govastileto.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.