Η γαλλική ματιά στα κόμικς: Μια πολύχρωμη, ψυχαγωγική, διαφορετική συνάντηση




Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου σας προσκαλεί σε μία μοναδική παρουσίαση και έκθεση στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, στο πλαίσιο των μηνιαίων παρουσιάσεών της (www.facebook.com/dad.lib &[email protected]).

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Μικροί και μεγάλοι φίλοι μπορούν να παρακολουθήσουν την πορεία των κόμικς που αποτελούν επινόηση της σύγχρονης εποχής και ταυτόχρονα ένα από τα χαρακτηριστικά του πολιτισμού της, μέσα από 64 κάδρα και σκίτσα που μας διηγούνται την ιστορία και τις περιπέτειές τους.

Μία συνεργασία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίου Δημητρίου και της ΜΑΜΟΥΘcomix, που ειδικεύεται στις γαλλικές και βελγικές Bandes Dessinées και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες σχολές κόμικς.
Κατά την πρώτη ημέρα της παρουσίασης, την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016, από τις 19:00 και μετά, στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης θα παραβρίσκονται πολλοί διακεκριμένοι καλεσμένοι, γελοιογράφοι και δημιουργοί κόμικς.

Θα είναι κοντά μας:
• Γιώργος Πανουτσόπουλος, εκδότης της Μαμούθcomix
• Κώστας Μητρόπουλος, γελοιογράφος
• Σπύρος Δερβενιώτης, δημιουργός comic και γελοιογράφος
• Πωλίνα Μουρατίδου, του Τμήματος Πολιτιστικών Βιομηχανιών του Γαλλικού Ινστιτούτου
• Εκπρόσωποι της Λέσχης Φίλων Κόμικς

Τις επόμενες δύο ημέρες, (Σάββατο 23/1 και Κυριακή 24/1), η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή σε κοινό και σχολεία, από τις 10:00 μέχρι τις 13:00.
Σας περιμένουμε όλες και όλους, μικρούς και μεγάλους σε αυτή την πολύχρωμη, ψυχαγωγική, διαφορετική συνάντηση!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.