Καταγγελία: Άγνωστος στην Ηλιούπολη προσπάθησε να βάλει στο αυτοκίνητό του μαθήτρια δημοτικού




Mια περίεργη υπόθεση δημοσιεύτηκε χτες, στη σελίδα του Τρίτου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης, στο facebook.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, ένας άγνωστος άντρας επιχείρησε να βάλει μέσα στο αυτοκίνητό του μια μαθήτρια. Το κορίτσι κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά. Του είπε ότι την περιμένει η μητέρα της και έφυγε τρέχοντας.

Δείτε την καταγγελία: 

Τρίτο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης

Σήμερα το μεσημέρι (20/1) λίγο πιο πάνω από το Σχολείο, υπήρχε ένα παρκαρισμένο μπλε αυτοκίνητο και ήταν απ’έξω ο οδηγός. Περνώντας μια μαθήτρια του Σχολείου μας, για να πάει στο σπίτι της, την σταμάτησε και της είπε «Κοριτσάκι μπορείς να μπεις λίγο στο αυτοκίνητο να μου δείξεις πως δουλεύει το ραδιόφωνο?». Για καλή της τύχη κατάλαβε ότι ο κύριος μάλλον δεν είχε καλές προθέσεις, ισχυρίστηκε ότι την περιμένει η μητέρα της και έφυγε τρέχοντας.

Από τις περιγραφές του παιδιού, ήταν ένας άνδρας περίπου 45 ετών, με καραφλό ή ξυρισμένο κεφάλι, ο οποίος είχε αρκετά τατουάζ και είχε ένα βλέμμα «σαν τους μαστουρωμένους που βλέπουμε στο δρόμο».
Παρακαλώ όσοι γονείς μπορούν ας παίρνουν τα παιδιά τους και ας πούμε στα παιδιά μας να κυκλοφορούν πάντα με παρέα. Ας τα προετοιμάσουμε όσο μπορούμε για τέτοια περιστατικά.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.