Χριστουγεννιάτικη αγορά αγάπης
Και φέτος το Φιλόπτωχο Ταμείο του ναού Αγίου Νεκταρίου Βούλας διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Αγορά στο Πνευματικό Κέντρο του ναού από τη Κυριακή 23 Νοεμβρίου έως 14 Δεκεμβρίου 2014.
Άλλωστε, κατά το διάστημα 14 έως 28 Δεκεμβρίου 2014 η Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης, διοργανώνει επίσημα όπως κάθε χρόνο τον καθιερωμένο «Έρανο Αγάπης» ενόψει των Εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Ο Σκοπός της προσπάθειας είναι τριπλός:

  • Να διατεθούν όσο δυνατόν περισσότερα κουπόνια του Εράνου Αγάπης
  • Να ενισχυθεί η Τράπεζα Αγάπης του Ιερού Ναού και
  • Να υπάρχει η δυνατότητα στους καιρούς οικονομικής κρίσης που ζούμε, με λίγα χρήματα να αγοράσουν όλοι σε συμβολικές και άρα πολύ καλές τιμές δώρα προϊόντα για τους ίδιους και τους οικείους τους.

Όσοι επισκεφτούν την Χριστουγεννιάτικη Αγορά θα βρουν στολίδια, κεριά, δώρα, διακοσμητικά, χειροποίητα και παραδοσιακά σπιτικά γλυκά, και μαρμελάδες λευκά είδη, παιχνίδια, κάρτες, βιβλία, όλα προσφορά Ενοριτών.
Με τις αγορές σας, θα λαμβάνετε ως απόδειξη κουπόνια του Εράνου Αγάπης της Μητροπόλεώς μας και τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη των ποικίλων αναγκών των αναξιοπαθούντων οικογενειών τόσο της Μητροπόλεώς μας, όσο της Ενορίας μας μέσω της Τράπεζας Αγάπης της.
Παρακαλούνται οι αγαπητοί Ενορίτες, τόσο να προσέλθουν και να ενισχύσουν αυτή τη προσπάθεια προσφέροντας δώρα (διακοσμητικά κεριά, παιχνίδια, κορνίζες, πίνακες ζωγραφικής, βάζα, κρύσταλλα, φλιτζάνια ή φτιάχνοντας γλυκά του κουταλιού κ.α.) τα οποία θα μπορούσαμε να διαθέσουμε στη Χριστουγεννιάτικη Ενοριακή Αγορά και κυρίως να προσέλθουν να αγοράσουν από το υστέρημά τους, τα διάφορα προϊόντα της.
Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Χριστουγεννιάτικης Ενοριακής Αγοράς θα είναι:
Κυριακές 23/11, 30/11, 7/12 και 14/12 από τις 10.30 π.μ. έως 12.30 μ.μ.
Τετάρτες 26/11, 3/12, 10/12 το απόγευμα 5.30 μ.μ. με 7.00 μ.μ.
Σάββατα 29/11, 6/12 και 13/12 από τις 9.30 π.μ. έως 1.00 μ.μ.
και την Κυριακή 14/12 τελευταία μέρα της Αγοράς, μετά τη Θ. Λειτουργία, από τις 10.30 π.μ. έως 12.30 μ.μ. οι κυρίες της Ενοριακής Τράπεζας Αγάπης του Ναού μας, θα παραθέσουν τσάι, καφέ, νηστίσιμα βουτήματα και γλυκίσματα, με συμβολική είσοδο 5 ευρώ και θα υπάρχει επίσης ωφέλιμο και πολιτιστικό πρόγραμμα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.