Καλό ταξίδι Ντίνο…




Έφυγε από την ζωή σήμερα, Κυριακή μετά απο γενναία μάχη με τον καρκίνο ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές, Ντίνος Καραγεώργος.

Η κηδεία θα γίνει αύριο, Δευτέρα στην Παναγία Φανερωμένη στη Βουλιαγμένη και ώρα 15:00.

Καλό ταξίδι Ντίνο…

notiareport.gr

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα, μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο ο Ντίνος Καραγεώργος, δημοτικός σύμβουλος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κατά την προηγούμενη δημοτική θητεία.
Τελευταίος αποχαιρετισμός στον Ντίνο Καραγεώργο θα γίνει τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014 στο ναό της Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη, στις 3 μ.μ.
Όσοι είχαν την τύχη να γνωρίσουν τον Ντίνο, καταλάβαιναν αμέσως τη δύναμη ψυχής και θέλησης που προσωποποιούσε ο άθρωπος αυτός κι ας μην ήξεραν το μεγάλο αγώνα που έδινε κάθε μέρα.
Λίγοι έχουν αποδείξει έτσι έμπρακτα την αγάπη τους για τον τόπο τους.
Ο Ντίνος, ενω πηγαινοερχόταν για σκληρές θεραπείες, ήταν από τους πιο συνεπείς δημοτικούς συμβούλους, ίσως ο συνεπέστερος. Έβγαινε εσπευσμένα από το νοσοκομείο για να παρακολουθήσει κάποια συνεδρίαση και έπρεπε να πάρει ισχυρά αναλγητικά για να αντέξει.
Ανέλαβε πρόθυμα και με ενθουσιασμό όποιες αρμοδιότητες του ανατέθηκαν (πυροπροστασία Βουλιαγμένης, Οικονομική Επιτροπή κ.λπ.) και ποτέ του δεν δίστασε να πει ευθαρσώς την άποψή του, ακόμη κι αν αυτό προκαλούσε συγκρούσεις.
Ο Ντίνος το 2010 κατάφερε αυτό που κάποιοι θεωρούσαν μέχρι τότε ακατόρθωτο, να συνυπάρξουν στο ίδιο ψηφοδέλτιο ένας Καραγεώργος και ένας Κασιδόκωστας. Οι δημότες επιβράβευσαν αυτήν του την επιλογή.
Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε ενόψει των φετινών εκλογών στον «Παλμό», τον ρωτήσαμε γιατί επέλεξε να θέσει υποψηφιότητα στη Βουλιαγμένη, όπου θα εκλεγόταν ένας ή δύο μόλις σύμβουλοι του συνδυασμού και δεν επέλεξε τη Βούλα, όπου θα είχε μια σχεδόν σίγουρη εκλογή. Του ήταν αδιανόητο, απάντησε, να μη δώσει το «παρών» στον τόπο του, στην πόλη όπου μεγάλωσε.
Οι φίλοι του τον έβρισκαν κάθε Σάββατο στο «Αγνάντι» στο Καβούρι στο αγαπημένο του στέκι, να διαβάζει τοπικό και αθλητικό Τύπο με θέα τη θάλασσα όλες τις εποχές.
Ας ελπίσουμε εκεί που πήγε να έχει ένα τέτοιο αγνάντι με θέα τον τόπο του, τον οποίο τόσο αγάπησε και ο οποίος τόσο τον αγάπησε.

Γιώργος Λαουτάρης – 3vita.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.