Το Νοέμβριο το Συνέδριο της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ




 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Την Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στο Α’ ΚΑΠΗ Αργυρούπολης η προγραμματισμένη ολομέλεια της Κεντρικής Επιτροπής της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ» με αντικείμενο την ενημέρωση των μελών της για δράσεις της νέας Δημοτικής Αρχής και τη συζήτηση για το προσεχές της Συνέδριο και τις προτεινόμενες αλλαγές στο Καταστατικό Λειτουργίας της.

Ο πρόεδρος της παράταξης και Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, ενημέρωσε τα μέλη για την κατάσταση του Δήμου και για τις πρώτες δράσεις της νέας διοίκησής του και τα κάλεσε να συνδράμουν το δύσκολο έργο της.

Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Συνεδρίου και Καταστατικού ανέλυσε στην ολομέλεια τις προτεινόμενες σε αυτό αλλαγές, με τις οποίες η παράταξη θα δρα εντελώς ανεξάρτητα από τη δημοτική αρχή, ως όργανο παρέμβασης στην κοινωνία, παραγωγής πολιτικής, συνεπικουρίας, αλλά και ελέγχου του έργου της διοίκησης.

H ολομέλεια αποφάσισε, το Συνέδριο της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Νοέμβριο για την έγκριση του νέου Καταστατικού – το οποίο θα συζητηθεί περαιτέρω και θα ολοκληρωθεί – και για την εκλογή του νέου Γενικού Γραμματέα της και των λοιπών μελών των Οργάνων της.

 

Γραφείο Τύπου, 23-9-2014

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.