Νέες ανακοινώσεις για τις καταγγελίες περί ρευματοκλοπής
Βασίλειος Μπούκας – Πρόεδρος ΔΣ Ελληνικού-Αργυρούπολης:

Για μια ακόμη φορά η λάσπη που επιχείρησαν να ρίξουν στον Χρήστο Κορτζίδη γυρίζει σε αυτούς. Εμφανίστηκαν δια του κ. Τσαρπαλή στο συμβούλιο της 23ης Ιουλίου με “ντοκουμέντα” κατηγορώντας τον Κορτζίδη ως υπεύθυνο για μεγάλη “ρευματοκλοπή” στο ακίνητο του δήμου επί της οδού Ιμέρας.

Το θέμα προέκυψε, όταν 2 ενοικιαστές επαγγελματικών χώρων στο ακίνητο του δήμου διαμαρτυρήθηκαν για τους υψηλούς λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Ο ένας εξ αυτών εμφανίστηκε στο συμβούλιο και είπε πως αν πληρώσει το λογαριασμό της ΔΕΗ δεν θα πληρώσει το ενοίκιο στο δήμο.
Ο κ. Τσαρπαλής παρουσίασε στο συμβούλιο “πειστήρια” ότι στο ακίνητο του δήμου γίνεται μεγάλη ρευματοκλοπή.
Τα “πειστήρια” του κ. Τσαρπαλή ήταν επιστολή του δεύτερου ενοικιαστή προς τη ΔΕΗ, με την οποία διαμαρτύρεται για το ύψος του λογαριασμού, αναφέρει ότι δεν βρίσκει τον μετρητή της παροχής του και ότι υποψιάζεται ρευματοκλοπή σε βάρος του καθώς επίσης και μία φωτογραφία της δημοτικής παροχής.

Μέχρι τη συνεδρίαση του συμβουλίου ο συγκεκριμένος επαγγελματίας έχει αποταθεί αποκλειστικά στη ΔΕΗ, την αλληλογραφία του όμως είχε ο κ. Τσαρπαλής και τη χρησιμοποίησε, για να κατηγορήσει τη διοίκηση για ολιγωρία, εγκληματικές παραλείψεις και ανευθυνότητα.

Μεταξύ πολλών άλλων στην προσωπική του σελίδα του στο fb ο κ. Τσαρπαλής ισχυρίζεται ότι οι σύλλογοι που στεγάζονται στο ακίνητο του δήμου δεν παίρνουν ρεύμα από τη δημοτική παροχή ή από δικό τους ρολόι αλλά από τους επαγγελματίες, εκτινάσσοντας τους λογαριασμούς τους στα ύψη!

Τα ψέματα όμως τελείωσαν. Μετά τον έλεγχο της υπηρεσίας του δήμου διαπιστώθηκε ότι:

1. Καμία ρευματοκλοπή δεν γίνεται σε βάρος των δύο ενοικιαστών από το δήμο ή από τους φορείς της πόλης μας που στεγάζονται στο δημοτικό ακίνητο.
2. Σχετικός έλεγχος διενεργήθηκε και από την αρμόδια υπηρεσία της ΔΕΗ μετά από καταγγελία του ενός εκ των δύο ενοικιαστών η οποία επίσης διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει θέμα ρευματοκλοπής.

Υ.Γ.: Ο κ. Κωνσταντάτος και η Ενωμένη Πόλη με ανακοίνωσή τους με κατηγόρησαν ως προσωπικά υπεύθυνο για την «κλοπή», μίλησαν για «ρεμούλες» και «πάρτι», ότι η διοίκηση ζημιώνει τους δημότες με χιλιάδες ευρώ και ότι, όταν θα αναλάβουν αυτοί, θα κληθούμε να πληρώσουμε οι υπεύθυνοι τα χιλιάδες ευρώ που η ΔΕΗ ζητάει από το δήμο!

Το μόνο που απέδειξαν για μια ακόμη φορά πως είναι ικανοί να κάνουν είναι να λένε ασύστολα ψέματα.

Νεα ανακοινωση απο τον μεχρι τωρα “”αορατο”” κ αλαλο απερχομενο προεδρο του δημοτικου συμβουλιου. Ξυπνησε απο τον βαθυ κομματικο του υπνο και σπευδει να συγκαλειψει στο τελος της καριερας του αυτο το οποιο καταγγελθηκε ως ρευματοκλοπη με 8000 χιλιαδες ευρω στον λογαριασμο του δημου για ενα ακινητο που δεν χρησιμοποιει παρα μονο με το ΚΕΠ.Μολις γινει η ΕΔΕ και ο καταλογισμος απο την υπηρεσια θα σου στειλουμε τον λογαριασμο κυριε Μπουκα που στο τελος της καριερας σας γινατε λαλιστατος υπερασπιζομενος την ασυδοσια και τις παρανομιες της παραταξης σας. “”Εδοξασθει εκρυπτομενος και εγελειοποιηθει εμφανιζομενος”.Καληνυχτα σας κυριε προεδρε.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.