Ζητούν να σφραγιστεί ο Ενοριακός Βρεφονηπιακός Σταθμός στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης!
Να κλείσει ο Ενοριακός  Βρεφονηπιακός Σταθμός που λειτουργεί χωρίς άδεια στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης (Σαρωνικού 12 καί Σολωμού) ζήτησε ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης “ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη”, Χρήστος Κοκοτίνης. Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών κ Γιαννάκης απάντησε στον κ.Κοκοτίνη ότι έχει ενημερωθεί η Περιφέρεια για το θέμα από την Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Ηλιούπολης.

Από την άλλη πλευρά η ενορία της Αγίας Μαρίνας μέσα από την ιστοσελίδα της τονίζει ότι “το προσωπικό είναι άρτια καταρτισμένο, διακρίνεται για την σωστή του παιδαγωγική γνώση, επαγρυπνεί για συνεχή κατάρτιση και ενημέρωση, αγαπά και φροντίζει το παιδί και επιδιώκει την καλή και αποτελεσματική σχέση τόσο με τους γονείς όσο και με την Διοίκηση του σταθμού”

Δείτε την ανακοίνωση της Δημοτικής Κίνησης “ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη”:

Ηλιούπολη 23.7.2014

Την Πέμπτη 17.7.2014 και ώρα 4μ.μ. συνεδρίασε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο. Η Δημοτική μας Κίνηση δια του επικεφαλής της Χρήστου Κοκοτίνη, έθεσε προς την Διοίκηση του Δήμου τρεις προ ημερησίας διάταξης ερωτήσεις.:
1) «Σχετικά με τις εκσκαφές που γίνονται στην περιοχή του “ Χαλικάκη” κοντά στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας (Σαρωνικού και Σολωμού & Αρτάκης), θα ήθελα να μάθω, ποιος φορέας τις κάνει και κατά πόσον επηρεάζεται η λειτουργία των κεραιών ;;; »
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Χατζηδάκης απάντησε πως είναι ο ίδιος εργολάβος που από τον χειμώνα έχει ξεκινήσει και περνάει δίκτυο οπτικών ινών, αντικαθιστώντας και τα ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ και δεν έχουν σχέση με τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που υπάρχουν στην περιοχή
2) «Για πάνω από μια δεκαετία στην πόλη μας (Σολωμού & Σαρωνικού ) λειτουργεί ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ «παιδικός σταθμός» που ανήκει στην Εκκλησία της Αγίας Μαρίνας.
Ερωτώ, για ποιόν λόγο δεν έχετε προχωρήσει ακόμη στην σφράγισή του και ποιος θα φέρει την ευθύνη αν τυχόν συμβεί κάτι σε κάποιο από τα παιδιά ;;; »
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών κ Γιαννάκης απάντησε πως, έχουμε δίκιο, γνωρίζει το θέμα και η Διευθύντρια στην Περιφέρεια, η κα Χατζόγλου έχει ενημερώσει για τις συνέπειες που θα υπάρχουν για το Δήμο, στην περίπτωση που κάτι συμβεί. Είπε επίσης ότι, έχει ήδη φύγει έγγραφο από την Κοινωνική Υπηρεσία, με το οποίο ζητάμε να σταματήσει να λειτουργεί ο εν λόγω «Παιδικός Σταθμός»
3) «Την Παρασκευή 11.7.2014 έγινε Δ.Σ. στον ΠΑΟΔΗΛ χωρίς την απαραίτητη απαρτία και με την συμμετοχή 7 μελών του Συμβουλίου. Το 8ο μέλος που είχε υπογράψει, είχε προσέλθει στο χώρο του Συμβουλίου στις 3μ.μ. υπέγραψε και αποχώρησε στις 3:15 μ. μ. ήτοι 20 λεπτά πριν να διαπιστωθεί η απαρτία και να ξεκινήσει το Συμβούλιο.
Θα ήθελα να μάθω, αν θεωρείτε την εν λόγω συνεδρίαση νόμιμη ;;; »
Ο κ. Δήμαρχος απάντησε πως « εμείς θεωρούμε ως πλειοψηφία, ότι αυτό το οποίο έγινε στο Δ.Σ. του ΠΑΟΔΗΛ είναι απόλυτα νόμιμο»
Το γραφείο τύπου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.