Το κοινωνικό πρόσωπο των Ασημάκη, Ρουμπέση, Γερόλυμου (VIDEO)




koritsiavouliagmeni

Οι τρεις πολίστριες του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Αντιγόνη Ρουμπέση και Αγγελική Γερόλυμου παίρνουν ενεργά μέρος στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τις Σοβαρές Παθήσεις του Δέρματος (Ψωρίαση/Κνίδωση).
Με το μήνυμα «αποκαλύψτε το δέρμα σας» γνωστές προσωπικότητες του καλλιτεχνικού, αθλητικού και δημοσιογραφικού χώρου φωτογραφίζονται από τον φακό της καταξιωμένης φωτογράφου Ρούλας Ρέβη, στηρίζοντας τους ασθενείς με Ψωρίαση και Κνίδωση.
Πρόκειται για μια εκστρατεία Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης του Κοινού για τις Σοβαρές Παθήσεις του Δέρματος, που αποτελεί μία σημαντική πρωτοβουλία της Novartis Hellas και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας, ενώ φέρει και τη στήριξη του Σωματείου Υποστήριξης Ασθενών με Ψωρίαση «ΚΑΛΥΨΩ». Στόχος της εκστρατείας, που ανακοινώθηκε την Τρίτη σε Συνέντευξη Τύπου, είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για τα σοβαρά αυτά νοσήματα, η αποστιγματοποίηση των σοβαρών παθήσεων του δέρματος και η ενημέρωση για τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα.
Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας θα γίνουν την Παρασκευή 9 Μαΐου στις 19:30, στο Gazarte (2ος όροφος, Βουτάδων 32-34, Κεραμεικός), ενώ η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή στο κοινό μέχρι και την Κυριακή 11 Μαΐου (ωράριο 10:00-22:00). Η είσοδος είναι ελεύθερη.
waterpololive.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.