“Ο Κ. Κωνσταντέλλος εξαπατά συνειδητά, τους κατοίκους της Βάρης”




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Με «επικοινωνιακές φούσκες» επιχειρεί ο κ. Κωνσταντέλλος να καλύψει την αδιαφορία του όλο αυτό το διάστημα , για τα ζητήματα της Βάρης
Η παράταξη του κ. Κωνσταντέλλου θυμήθηκε 12 ημέρες πριν τις εκλογές, τα προβλήματα της Βάρης. Κι επιχειρεί ανεπιτυχώς με επισκέψεις εντυπώσεων και συνάντηση με έναν αναπληρωτή Υπουργό που ακόμη δεν έχει προλάβει να ενημερωθεί για τα ζητήματα του Υπουργείου του, να πείσει τους κατοίκους της Βάρης ότι ενδιαφέρεται για τα προβλήματα της περιοχής.
Ο συνδικαλιστής της χρεοκοπημένης Ολυμπιακής κ. Κωνσταντέλλος υποτιμά την νοημοσύνη των κατοίκων της Βάρης, του Χερώματος, της Μηλαδέζας, του Κόρμπι, όταν προσπαθεί να παρουσιάσει ότι ενδιαφέρεται για τα προβλήματα της περιοχής τους.
Ήταν απόν όταν τους προηγούμενους μήνες ο Δήμαρχος Σπύρος Πανάς έδινε αγώνες και πετύχαινε μεταξύ άλλων:
• Να ενταχθούν τα κτίσματα της περιοχής Χέρωμα στο Ν. 4178/2013 , ώστε σε πρώτη φάση οι ιδιοκτήτες της περιοχής να απαλλαγούν μέσω της ένταξης τους στις ευεργετικές διατάξεις του νόμου, από το άγχος της κατεδάφισης των κατοικιών τους και την πληρωμή υπέρογκων προστίμων. Πέτυχε ο Σπύρος Πανάς να υπάρξει ρητή πρόβλεψη για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε επιτέλους η περιοχή να ενταχθεί στον οικιστικό ιστό της πόλης
• Να αποσπάσει την έγκριση της Περιφέρειας για την υποβολή για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ του έργου «Διευθέτηση Ρέματος Κόρμπι, από τη Λ. Βάρης- Κορωπίου ως την εκβολή» , με προϋπολογισμό 20.249.000 ευρώ.
• Να προωθήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την έγκριση του Νέου Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Βάρης
• Να ολοκληρώσει τη διαδικασία οριοθέτησης του ρέματος Κόρμπι
• Να ολοκληρώσει την 1η ανάρτηση για την κύρωση της πράξης εφαρμογής στο Κόρμπι.
• Να ολοκληρώσει τη διαδικασία της 4ης ανάρτησης για την κύρωση της πράξης εφαρμογής στον Ασύρματο.
Δυστυχώς για τον κ. Κωνσταντέλλο, δεν καλύπτεται η απουσία του από τη Βάρη με επικοινωνιακές φούσκες κι επισκέψεις χωρίς ατζέντα σε Υπουργεία. Το έργο Πανά στη Βάρη είναι μεγάλο και αυτό θα το αναγνωρίσουν οι κάτοικοι της, στις εκλογές της 18ης Μαΐου.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.