Γλυφάδα – Σάββατο 10 Μαΐου τα Σχολικά Πρωταθλήματα Σκάκι




Τα φετινά Σχολικά Πρωταθλήματα Σκάκι Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων Γλυφάδας θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10 Μαΐου το απόγευμα, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας, Πέλλης 67 και Βερελή (απέναντι από τον Άγιο Τρύφωνα), είσοδος από Πέλλης.
Δηλώσεις συμμετοχής επί τόπου 4.30-4.45 το απόγευμα, αναμενόμενη ώρα λήξης 8.30 το βράδυ περίπου.
Διοργανωτής, όπως κάθε χρονιά, είναι ο Α.Ο. «Ζήνων» Γλυφάδας, που φέτος έχει τη συμπαράσταση του Συλλόγου Γονέων του 5ου Δημ. Σχολείου.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και των Νηπιαγωγείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της πόλης μας, τους κατοίκους Γλυφάδας αντίστοιχων ηλικιών και σε όσα παιδιά δημοτικού ανήκουν στην ομάδα του διοργανωτή Α.Ο. Ζήνωνα Γλυφάδας.
Θα διεξαχθούν χωριστά πρωταθλήματα, ένα για κάθε τάξη, ενώ θα υπάρξει και Συγκεντρωτική Βαθμολογία Σχολείων. Τα τρία πρώτα σχολεία και ο πρώτος κάθε τάξης θα βραβευθούν με Κύπελλα, ενώ Μετάλλια θα δοθούν ως την τρίτη θέση και στο πρώτο κορίτσι σε κάθε τάξη. Σε όλους όσους συμμετάσχουν θα δοθούν Αναμνηστικά Διπλώματα.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6938476727 (Μάριος Αναστασίου), 6932146398 (Παναγής Σκλαβούνος) και 210 9833452 (Νίκος Μενδρινός).
Δεν έχει σημασία πόσο “δυνατά” είναι τα παιδιά στο σκάκι. Μπορούν όλα να πάρουν μέρος και να χαρούν τη συμμετοχή σε μια σκακιστική γιορτή με πολλές συγκινήσεις!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.