«Θρυλική επιτυχία» για το Ιστιοπλοϊκό Τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου




 


«Θρυλική επιτυχία» για το Ιστιοπλοϊκό Τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου, καθώς ο 16χρονος αθλητής του Παπαδόπουλος Κουκλάκης Γεώργιος πήρε την Πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Νέων.
Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου έγγραψε ιστορία, καθότι για πρώτη φορά στην Ιστορία του θεσμού, θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στο άθλημα της Ιστιοπλοΐας και συγκεκριμένα, στην 2η Ολυμπιάδα Θερινών Αγώνων Νέων που θα διεξαχθεί στην πόλη Nanjing της Κίνας 16-28 Αυγούστου 2014.

Ο Έλληνας ιστιοπλόος πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σκαφών τύπου Byte CII που διεξήχθη στην Riva Del Garda της Ιταλίας 22-27/04, ο οποίος αποτελούσε παράλληλα και αγώνα-πρόκριση για τις Ευρωπαϊκές χώρες για τους Ολυμπιακούς Νέων, κατετάγη 6ος στην Γενική Κατάταξη και πήρε την πρόκριση ως η 4η Ευρωπαϊκή χώρα.

 Σε σύνολο 13 ιστιοδρομιών, ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου, συγκέντρωσε 78 βαθμούς ποινής, τερματίζοντας στις 8 από τις 13 ιστιοδρομίες στην πρώτη δεκάδα, καταδεικνύοντας έτσι το αστείρευτο ταλέντο του.

Ευχόμαστε σε αυτόν τον πολλά υποσχόμενο αθλητή καλή τύχη στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων!

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.