Οι περιοδείες της Ανατροπής στη Γλυφάδα (VIDEO)




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Με μεγάλη αποδοχή από τους συμπολίτες μας συνεχίζονται οι περιοδείες της δημοτικής μας κίνησης “Ανατροπή στη Γλυφάδα-Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία” και του υποψήφιου δημάρχου Γλυφάδας Τάσου Ταστάνη στο Εμπορικό Κέντρο της Γλυφάδας το Σάββατο και το Παμποντιακό πανηγύρι του Ελληνικού το Σαββατοκύριακο.

Ειδικότερα το Σάββατο το πρωί, πολυμελής αντιπροσωπεία μελών της δημοτικής μας κίνησης, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Τάσο Ταστάνη, πραγματοποίησε περιοδεία στο εμπορικό κέντρο της πόλης μας και κυρίως στην περιοχή της πλατείας Εσπερίδων όπου και επισκέφθηκε καταστήματα και καφετέριες της περιοχής. Η ανταπόκριση των πολιτών ήταν ιδιαίτερα θερμή και τα φυλλάδια της δημοτικής μας κίνησης έγιναν ανάρπαστα.

Ο Τάσος Ταστάνης επισήμανε με έμφαση ότι η απειλούμενη από την οικογένεια Λάτση δημιουργία του μεγαλύτερου Mall των Βαλκανίων στο χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού που ετοιμάζεται σκανδαλωδώς να παραδώσει η μνημονιακή Κυβέρνηση, θα δώσει το τελειωτικό χτύπημα στην περιοχή με το βίαιο κλείσιμο των καταστημάτων που έχουν απομείνει στην άλλοτε κραταιά αγορά της Γλυφάδας. Εξέφρασε ιδιαίτερα τη στήριξη της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» στις υγιείς παραγωγικές δυνάμεις της πόλης μας και κυρίως του εμπορίου και του τουριστικού τομέα, επισημαίνοντας την ανάγκη ο επιχειρηματικός κόσμος να δώσει προτεραιότητα στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
http://youtu.be/sbf9v3P_ouY

Και κατά τις δυο μέρες του Παμποντιακού Πανηγυριού στα Σούρμενα πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και φίλοι της δημοτικής μας κίνησης έστησαν τραπεζάκι και μοίρασαν τα φυλλάδιά μας. Η ανταπόκριση των Γλυφαδιωτών ήταν πολύ μεγάλη και εξαντλήθηκε όλο το προπαγανδιστικό υλικό.

Ειδικότερα, την Κυριακή, ο υποψήφιος δήμαρχος Τάσος Ταστάνης υποδέχθηκε τη Ρένα Δούρου υποψήφια Περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ με το συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ» περιηγήθηκαν μαζί το χώρο του πανηγυριού και συνομίλησαν με τους εμπόρους για τα προβλήματά τους λόγω της κρίσης και κυρίως με τους πολίτες που είχαν συρρεύσει κατά χιλιάδες στο πανηγύρι. Στο τέλος παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις και συναντήθηκαν με τον πρόεδρο και το σύλλογο Ποντίων των Σουρμένων. Στην περιοδεία συμμετείχαν ακόμη ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Χρήστος Καπάταης, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Μίλτος Ευσταθιάδης και ο Συντονιστής της Ο.Μ. Ελληνικού του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βάσσιος.

 

Μαζί ανατρέπουμε! –  Μαζί δημιουργούμε!

ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΤΑΝΗΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας

 Κ. Αθανάτου 22 Γλυφάδα (δίπλα στα ΕΛΤΑ) τηλ. 210.96.24.294

www. anatropistiglyfada.com και https://www.facebook.com/AnatropiGlyfada

 

Γλυφάδα 27 Απριλίου 2014

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.