Επίτιμος Δημότης Γλυφάδας ο Πρέσβης του Καζακστάν Σ. Nουρτάγεφ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Σε μια σεμνή τελετή παρουσία των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης, παρέδωσε στον πρέσβη του Καζακστάν Σ. Νουρτάγεφ το χρυσό κλειδί της πόλης.

Σε μια σεμνή τελετή παρουσία των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης, παρέδωσε στον πρέσβη του Καζακστάν Σ. Νουρτάγεφ το χρυσό κλειδί της πόλης.

Κατά την τελετή αναγόρευσης σε επίτιμο Δημότη του Σ. Νουρτάγεφ ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης μεταξύ άλλων τόνισε: «Η σημερινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη σε εσάς και την οικογένεια σας. Όλοι εμείς που συνθέτουμε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γλυφάδας, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τη βαθιά μας εκτίμηση και τις θερμές μας ευχαριστίες, καθώς με τη δημιουργία της παιδικής χαράς επί των οδών Παλαιολόγου και Νυμφών χαρίσατε χρώμα στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας και στις ζωές των παιδιών μας. Στην ελληνική ιστορία, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, ο ευεργέτης παραμένει κεντρικό πρόσωπο του ελληνικού πολιτισμού. Στην αρχαία Ελλάδα και ειδικά στην Αθηναϊκή Δημοκρατία, η ευεργεσία αποτελούσε κυρίαρχη ιδεολογία, και εκδηλώνονταν με την κοινωνική προσφορά, αναδεικνύοντας έννοιες όπως, το ήθος και η σπουδαιότητα. Αυτές τις αρετές αναγνωρίζουμε στο πρόσωπο σας και ως ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς σας, σάς παραδίδουμε το κλειδί της πόλης μας τιμώντας σας, ως εξαίρετο πολίτη, ως ευεργέτη της πόλης μας».

Ο Πρέσβης Σ. Νουρτάγεφ ευχαρίστησε το Δήμαρχο και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την ιδιαίτερη τιμή λέγοντας: « για εμάς είναι μεγάλη χαρά να βλέπουμε τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών να παίζουν στην παιδική χαρά και την ικανοποίηση των γονιών τους. Η οικογένεια μου και εγώ αγαπάμε τη Γλυφάδα και την θεωρούμε από τις πιο όμορφες πόλης για να ζήσει κάποιος. Η σχέση που έχουμε αναπτύξει θα συνεχιστεί όχι μόνο με την οικογένεια μου αλλά και με τη χώρα μου».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.