Eλληνικό – Αργυρούπολη: Πρωτοχρονιάτικη συναυλία




 

Η Πολιτιστική Επιτροπή του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης υποδέχθηκε το νέο χρόνο με συναυλία χορωδιακής μουσικής τo Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013 στο Πολιτιστικό-Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης».
Φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από τότε που ξεκίνησε ο θεσμός των πρωτοχρονιάτικων συναυλιών κλασσικής μουσικής και είμαστε υπερήφανοι που καταφέρνουμε ακόμα να στηρίζουμε αυτό το θεσμό.
Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές καλλιτέχνες, χορωδούς και μουσικούς, που στηρίζουν με πολλή αγάπη κάθε πρωτοβουλία του Δήμου.


Την εκδήλωση άνοιξε η Μικτή Χορωδία του Ελληνικού υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Μαρίνας Κατσαρού με το Χαίρε η γη σε επεξεργασία G.F Handel.
Στη συνέχεια από κοινού η Μικτή χορωδία Αργυρούπολης, η Χορωδία Υπαλλήλων Τραπέζης της Ελλάδος συνοδεία Ορχηστρικού Συνόλου, υπό τη διεύθυνση του συνθέτη και μαέστρου Κώστα Ευαγγελάτου, το Σύνολο Εγχόρδων του Δημοτικού Ωδείου Αργυρούπολης υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας Μαίρης Ζαμπέλη και η Παιδική Χορωδία του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Λώρας Πετροπούλου, παρουσίασαν ένα εορταστικό πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα με έργα των Handel, Coreli, Haydn, Mozart, Martini, Bizet, Verdi, J. Strauss κ.ά


Στην συναυλία παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Κορτζίδης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Χρήστος Βλάχος , η πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής Ζωή Ράϊκου, ο κ. Γιάννης Κωνσταντάτος επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και ο κ. Γιάννης Τσαρπαλής επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αναγέννηση», δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη των τοπικών συμβουλίων καθώς και πλήθος κόσμου που χειροκρότησε θερμά τους χορωδούς και το ορχηστρικό σύνολο, που με τις υπέροχες φωνές τους και τις μελωδίες μας χάρισαν μια από τις καλύτερες συναυλίες των τελευταίων χρόνων.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.